Aşk Zordur Yiğen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Aşk nedir ? Avuçlarin mi terliyor, kalbin mi tekliyor sesin mi kisiliyor ? Bu aşk deqil hoslanma. Gözlerini ondan ayiramiyorsun dokunmak mi istiyorsun ? Bu aşk deqil sehvet. Onu herkese göstermek, aşkini haykirmak mi istiyorsun ? Bu aşk deqil gösteris. Onu istiyorsun çünkü yaninda deqil öyle mi ? Bu aşk deqil yalnizlik. Yasiyorsun çünkü senin elini tuttu, öptü öyle mi ? Bu aşk deqil zayiflik. Sana aşkini itiraf ettiqi için mi onunlasin ? Bu ask deqil acima. Ona aitsin çünkü görünüsü seni cezbediyor öyle mi ? Bu aşk deqil vurulma. Hatalarini görmezden geliyorsun çünkü onu önemsiyorsun öyle mi ? Bu aşk deqil arkadaslik. Ona hergün her an onu düsündüqünü mü söylüyorsun ? Bu aşk deqil yalan. Sevdiqin her seyi ona hatira olsun diye veriyorsun öyle mi ? Bu aşk deqil hayir isi. O üzgün olduqunda kalbin mi aciyor ? iste bu AsK. O iyiyken bile cani yanar diye aqliyor musun ? Bu AsK. Kör olmus bir sekilde acilar içinde kivranirken bile onunla misin ? Bu AşK. Onu hatalariyla kabul ediyorsun çünkü hatalari ondan bir parça diye düsünüyorsun öyle mi ? Bu AşK. Baskalarinada ilgi duyuyorsun ama herseyinle pisman olmadan onunla misin ? Bu AşK. Ona kalbini, hayatini hatta ölümünü baqislayabilir misin ? Simdi gerçekten aşık misin? Bir kez daha düsün

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

Güzel olmuş ama Aşk meşk palavra p*ç ol hayatını yaşa demişler hoca rahatla biraz:)

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

güzelmiş dayı

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Aşk Güzel bir şeydir lakin, doğru kişiyle yaşamasını bildikten sonra ;)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 4