Aşk'a Şiir
-
S.a Muridler Murideler Sevdiğimiz okuldan bir hocamız var adı Erkan Ayrancı kendisi hem Şair Hem öğretmen çıkardığı bir kaç guzel kitap var aralarında bu kitap çok hoşuma gitti bu konularda ilgilenen arkdaşlar olabilir onlarında ilgilenmesini isterim. inş beğenirsiniz çok kaliteli ve anlamlı şiirlerde yer alıyor facebook sayfasında bazı şiirleri yer alıyor ordanda inceleyebilirsiniz beğenmeyi unutmayın :)
face Sayfası : http://www.facebook.com/photos.php?id=105894539439389#!/pages/Erkan-Ayranci-aska-siir/105894539439389
Şiirlerinden Bir kaç kesit
Ölüm gece giyilir...
Mahşerde sorarlarsa birşey, adını söylerim bir tek... Aklımda kalan
Acı yalnızlıkta demlenir, yalnızlıkta aşkın duvağıdır
Fiyakayla yakılan bir sigaranın sönüşü gibiydi İstanbul benim için…
Ey acısını gözyaşlarımla sağdığım sevgili, kederiyle içimi yaktığım! Seni hiç eksiltmedim benden, beni eksilttim, seni daha çok doldurmak için içime
Geceden karanlığı silmek gibi bir mucizeye kurmuşum hayallerimi
alttakide albüm kapağıdır
-
up
-
eğer kitabın içi de yukarda payylaştığın şiirlerle doluysa hocan da iş var. iyi bir pazarlama stratejisi ve yayıneviyle popüler olur.
-
hocam kendiside şiirleride şahsiyet,yle dolu dolu çok samimi ve farklı biri zaten bu işlerde yeni deiğil zaten kendisi bundan hariç bi kaç kitabı daha var sadece lazım olan birazcık reklam onuda pek başaramıyoruz