Aşka Ve Dostluğa Dair ( İhanet, Gözyaşı, İnanç Güven Vs...Vs ) Bildiğiniz Ve Koyucu Özelliği Olan
-
Aşka ve dostluğa dair ( ihanet, gözyaşı, inanç güven vs...vs ) bildiğiniz ve koyucu özelliği olan Sözlerinizi deyimlerinizi ve atasözlerinizi esirgemeyin....
-
"Öyle insanlar vardır ki Aşk konusunu Aşk başlığına değil Genel başlığına açarlar"
-
"Öyle insanlar vardır ki Aşk konusunu Aşk başlığına değil Genel başlığına açarlar"
Aşka ve dostluğa dair ( ihanet, gözyaşı, inanç güven vs...vs ) bildiğiniz ve koyucu özelliği olan Sözlerinizi deyimlerinizi ve atasözlerinizi esirgemeyin....Bu iyi koymuştur herhalde
-
Konu Aşk değil only dikkat çektiği için aşk yazdım! O zman şöle diyelim! ihanete uğradım, Aldatıldım hem kız arkadaşın tarafından hemde dost bildiğin kişi tarafından, bununla ilgili sikici, kafa yapıcı, koyucu sözlerini söleyin bari mina kyim.... bişiler söleyin...
Anlayın be kardeşikm; dipteyim, sondayım, depresyondayım bide tahribattan darbe yemeyeyim be zor günümde idare edin a.q!Saygılar mina Kyim!
-
aşıksan vur saza şöfersen bas gaza.....İstedim vermediler sen şöförsün dediler....Gülü sevdim dikeni battı seni sevdim götün kalktı....Aşk bir boktur yemeyen yoktur...aşk bir vişne iç iç kişne....
-
SİZ SORMAYIN BANA AŞKI ŞANLI YURDUN AŞIĞIYIM
KALLEŞ DOSTTAN GÖZÜM YILDI
MERT DÜŞMANIN AŞIĞIYIM
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 6