folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aşka Ve Dostluğa Dair ( İhanet, Gözyaşı, İnanç Güven Vs...Vs ) Bildiğiniz Ve Koyucu Özelliği Olan

Aşka Ve Dostluğa Dair ( İhanet, Gözyaşı, İnanç Güven Vs...Vs ) Bildiğiniz Ve Koyucu Özelliği Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek
    Aşka ve dostluğa dair ( ihanet, gözyaşı, inanç güven vs...vs ) bildiğiniz ve koyucu özelliği olan Sözlerinizi deyimlerinizi ve atasözlerinizi esirgemeyin....

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"Öyle insanlar vardır ki Aşk konusunu Aşk başlığına değil Genel başlığına açarlar"

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

"Öyle insanlar vardır ki Aşk konusunu Aşk başlığına değil Genel başlığına açarlar"

Aşka ve dostluğa dair ( ihanet, gözyaşı, inanç güven vs...vs ) bildiğiniz ve koyucu özelliği olan Sözlerinizi deyimlerinizi ve atasözlerinizi esirgemeyin.... 

Bu iyi koymuştur herhalde

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek

Konu Aşk değil only dikkat çektiği için aşk yazdım! O zman şöle diyelim! ihanete uğradım, Aldatıldım hem kız arkadaşın tarafından hemde dost bildiğin kişi tarafından, bununla ilgili sikici, kafa yapıcı, koyucu sözlerini söleyin bari mina kyim....  bişiler söleyin...
       Anlayın be kardeşikm; dipteyim, sondayım, depresyondayım bide tahribattan darbe yemeyeyim be zor günümde idare edin a.q!

Saygılar mina Kyim!

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aşıksan vur saza şöfersen bas gaza.....İstedim vermediler sen şöförsün dediler....Gülü sevdim dikeni battı seni sevdim götün kalktı....Aşk bir boktur yemeyen yoktur...aşk bir vişne iç iç kişne....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

SİZ SORMAYIN BANA AŞKI ŞANLI YURDUN AŞIĞIYIM

KALLEŞ DOSTTAN GÖZÜM YILDI

MERT DÜŞMANIN AŞIĞIYIM

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 6