folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Aşk.Çıkma..Hoşlanma..Aşka Hasret Kalma..Gereksinim Duyma..Saçmalama..

Aşk.Çıkma..Hoşlanma..Aşka Hasret Kalma..Gereksinim Duyma..Saçmalama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Müridler içini dökme köşemizin bu akşamki konugu ben olayım dedim...Ve sizinle bi kaç düşüncemi & sorumu paylaşacagım.

Şimdi şöyle bir olayki ben bir süre önce (5-6 ay) bir kıza baya bi aşıktım.Geçti gitti bu olumsuz sonuç aldım (yine benim suçum sorumlulugu yükleniyorum niye söylemezsinki niye beklersin ak) neyse şimdilerde birine karşı hissettigim pek bişey yok.Ama ben çok özledim.Kızı degil ona hissettigim duyguları.Keşke birini daha bulsam öylede hissetsem diyerekten kendimi biraz üzüyorum :D biri var.Hoş kız.Ama sadece hoş kız diyerek yaklaşsam mı tam olarak bilemiyorum.Yani gidip böyle böyle sen güzel kızsın ben senden hoşlandım tarzı bişey söylesemmi.Şımarmasından korkuyorum açıkçası :D bilemiyorum artık ne yapsam geçen konuşmaya çağırdım geldi işte isim okul falan ben dedim seninle konuşmak istiyorum işte netten bişeyler yapmaya çalışıyoz yüzyüze istemedi utanıyor sanırsam :) kız erkeklerle fazla haşır neşir degil zaten bende öyle yavrum canım cicim bi tip degilim bana göre yani :) ama işte msn e girmiyor fazla ve kıza söyleyecek bişey bulamıyorum ortada bişey yok bildigimiz çünkü :D yiine gaza gelip yazmışım baya burda kesiyim de tavsiyelere göre eklerim gereken bişey olursa :D

Kalın sağlıcakla

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kızların ne kadar canını yakmazsan o kadar canını yakarlar

elinden geldiği kadar değer verme aşık et kendine en iyi sen olursun hatalı o olur

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 2