folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Nasıl Erken Gidebilirim

Askere Nasıl Erken Gidebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi bi otelde calısıyorum 3 yıldır yakın zamanda askerliğimi bozdurcam. çalıştığım yerden nasıl bi kağıt vercem otelden nasıl tazminatımı alıcam askerlik sebebinden dolayı. işleeyen prosedürü bilen varmı nasıl yaomam gerekiyor.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şubeye git. tecil bozdurcam de. muayene ol. evrakları ver.görevli sana ne zaman gideceğini söler.

memleket neresiyse ona bakarlar. otelden bişey almaya gerek yok.tazminatıda askere gideceğin ay silusu alıp otele verirsen öyle alırsın. askerlik belli olmadan işten çıkma

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla askerlik için gittiğinde firma sana tazminat ödemek zorunda değil cunku sen isteğinle bırakmış oluyorsun firma sana herhangi bi yaptırıp uygulayıp seni işten çıkarmıyor ama kıdem tazminatı diye bahsedilen her yıl 1 maaş kadar olan şirkette yıpranma payı olarak kıdem tazminatını verebilirler...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bunu bence en yakın askerlik şubesine sormalısın. 18 yaşını doldurmuş her Türk evladı askere gitçem dedi de yok gidemezsin mi dediler ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 5