Askeri Okullara Girme İsteğini İşaretlemeyen Kişiler ?
-
ygs Kayıt esnasında işaretlememişim ve degiştirme süresi geçmiş netden birisi gir ösym ye dilekçe yaz falan dedide
işe yararmı warmı böyle bi şey gelen başına
-
hava denizde yok. kara da zaten süre bitti başvurunu yap güvenlik soruşturmasından geçebilirim diyorsan başvurmalısın.
-
Dostum yanlış anladın ben kayıt esnasında askeri okullara başvurmayi işaretletmedim
Hayır diye sayılmış nasıl oluyosa :S
Bunu degiştirme süresi dolmuş dilekçe yazsam bi şey çıkarmı diyorum
http://www.jandarma.tsk.tr/personel/jamyo.htmastsubaylık sınawlarıda 22 mayis a kadar
-
Ha yok yanlış anlamadım ben harp okullarından bahsettin sandım. myo larla ilgili bilgim yok ama okul sitesine gir danışmayı ara sor en doğrusunu o verir.
-
Biz yine de upluyalım belki bi yardım eden çıkar =)
-
UPSS
-
hocam bizede geçen seminer verdiler (hava).sorduk işaretli olması şart değil demişlerdi.onların belirlediği barajı geçip başvurman yeterli oluyormuş...
-
takipteyim
-
Verdiğim net bilgilerdir. Şimdi başvurmayı düşünenler ona göre hareket etsin.
1)ÖSYM başvuru klavuzunda askeri okullar isteği seçeneği istatistiksel bilgi için tüm harp okulu ve astsubay okullarına gönderilir. Oluşturulan komisyon o sene alınacak öğrencilerin yaş grubu ve alanını belirlemede kullanılır. Ayrıca güvenlik soruşturması için ön hazırlıklar yapılır.
2)Kara harp okulu hariç diğer harp okulları ve GATA için işaretlemek zorunda değilsiniz yani işaretlemesenizde okulun sitelerinden başvuruda bulunabilirsiniz. GATA yıda zaten tercih formuyla tercih ediğ girebilirisiniz.
3)Eğer başvurduğunuz harp okulu ve ya astsubay okulu kaydınız bulunamadı işaretlemediniz gibi bir uyarı veriyorsa burada vakit kaybediyorsunuz okul telefon numarasını arayın ne yapacağınızı sorun. Burada ne yazarsak yazalım size bir faydası olmaz. Dilekçe ile ya kabul edilirsiniz yada dedilmezsiniz.
4)Bence büyük düşünün ve Harp okul'llarına başvurunuzu yapın.
Lafımı dinleyin ve okulu arayın eğer kabul etmiyorlarsa dilekçe vermenizi isteyecekelrdir şahsen okula gidip.