Askerliğim Gelmiş
-
arkadaşlar sitemizde askerliğim gelmiş (: 20 senecik önce hatırlıyorumda tahribat.com asp ile yazılmamış mıydı? hatta ben bile o zamanlar meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum bize programlama dersi veriyorlardı ilk turbo pascal ile başlamıştık visual basic ile devam etmiştik web programlama öğretmemişlerdi kendim öğrenmeye karar verdim işte araştırıyorum php asp falan siteleri takip ediyorum tahribat.com'u asp ile yazılmış ama asp eski bir dilmiş daha çok makina diline yakın php daha kolay ve geliştirilebilir diye öğrenmişim. bu yüzden php ile kendi sitemi yazmıştım hatırlayan vardır.
neyse normalde askerliğimi maalesef jandarma komando olarak yaptım. acemi birliğim= izmir yenifoça'ydı usta birliğim= batman jandarma komando taburunda yaptım. askere giderken ... kalkık halde gittim (: herkesi komando yapmazlar ama ben komandoyum diye gittim. gördüğüm kadarıyla keşke en büyük temizlikçi, pis işleri yapan ben olsay mışım. neyse (:
sitemizde de 20. senem olmuş. nolur bana öyle komandoluk yaptırmayın. hergün botlarınızı ben boyarım (((: özellikle "amcacım" sana özel muamele bile yapabilirim :D ( kahvaltıların ve günlük çikolataların benden :D )
bu sene askerim, askerlik sonrası everirsiniz artık (: sonuçta askerliğini yapmış işi gücü yok ama EMEKLİ biriyim (: hayırlı haberinizi bekliyorum (: bu arada işin makarası bi yana harbi harbi evlenmeye birini arıyorum yani (((;