Askerlik Durum Belgeniz E-Devlet Kapısı‘Nda...
-
Askerlik Durum Belgenizi artık e-Devlet Kapısı üzerinden kendiniz oluşturabilir, barkodlu belgenizi diğer kurum ve kuruluşlar ile paylaşabilirsiniz. Belgeyi verdiğiniz kurum ise, "Askerlik Durum Belgesi Doğrulama" hizmetini kullanarak verilen belgenin gerçekliğini kolayca kontrol edebilir.*Bu hizmetten sadece askerlik ile ilişiği kalmamış vatandaşlar faydalanabilir. Tecil v.b. durumlarda belgenin Askerlik Şubeleri'nden alınması gereklidir.
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama > -
E devlet şifresini kimliğimle gidip ptt den alabiliyorum değilmi ?
-
xxkomandoxx1 bunu yazdı
E devlet şifresini kimliğimle gidip ptt den alabiliyorum değilmi ?
evet komando :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Askerlik Durum Belgenizi artık e-Devlet Kapısı üzerinden kendiniz oluşturabilir, barkodlu belgenizi diğer kurum ve kuruluşlar ile paylaşabilirsiniz. Belgeyi verdiğiniz kurum ise, "Askerlik Durum Belgesi Doğrulama" hizmetini kullanarak verilen belgenin gerçekliğini kolayca kontrol edebilir.*Bu hizmetten sadece askerlik ile ilişiği kalmamış vatandaşlar faydalanabilir. Tecil v.b. durumlarda belgenin Askerlik Şubeleri'nden alınması gereklidir.
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama >Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir. -
BaD_BoYs bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama >Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.yukardaki yazıyı iyi okusana hocam
-
Hea ben okumadım :D Hayırlısı :D
-
Bu süper oldu yaa terhis belgemde aldığım oda hapsi cezası canımı sıkıyordu bunda baktım gözükmüyor o süper oldu bir yere lazım olunca onu veririz
-
edit şimdi gördüm
unbalanced tarafından 12/Ara/13 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
tecil olduğu halde şubeye gidin diyor bence sistem oturmamış