folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Ertelemeyle İlgili Bir Soru

Askerlik Ertelemeyle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    liseden yeni mezun oldum ve bu sene istediğim yeri kazanamadım,öss ye seneye tekrar gireceğim ve askerlik çağrı belgesi geldi, 7 ağustosda son yoklamanız var diye.Erteletmem için ne yapmam gerekir ? ben şuan öğrenci falan değilim yeni mezun oldum çünki öğrenci belgesi alamam ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    askerlik şubesine git durumu anlat eğitim nedeniyle ertyeletmem lazım flalan eğer ertelemezlerse bi açık öğretime kayıt ol öle ertelet sonra seneye bidaha gir öss ye

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bildiğim kadarıyla 2-3 sene egıtım durumu nedenıyle askerlık erteletebılırsın Zaten gecen sene aynı olay arkadsın basına geldı gıttık askerlık subesıne resım falan ıstıolar goturduk bır sene tecıl ettırdık zor bı ıs deıl yanı ama yoklamayı gecırme alırlar askere :)

düzenleme: http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/ogrencierteleme_12.htm konu hakkında detaylı bilgiler birinci elden....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    hocam lise mezunu olarak 3 sene paşa gönlüne göre tecil hakkın var.eşten dosttan etraftan duyduğun bilgilere itibar etme git şubeye doğrusunu, durumunu öğren.sonradan sıkıntı olmasın. 

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    89 luysan tamamdır yoklamada halledecez
Toplam Hit: 711 Toplam Mesaj: 5