Askerlik Hakkında Bi Soru
-
şimdi bizim bi arkadaş var bu gece uyuyamadı cevabı alana kadarda uyumucakmış şimdi bu arkadaş 21 11 1987 doğumlu ve askerlik için muayene olmamış lise diplomasını bu sene almış ve okumak için askerliğini tecil ettirmek istiyo acaba askerliğini erteletebilirmi bu arkadaş? yoksa alırlarmı askere?
-
hoca arkadasının muaynesı gecmıs mı yanı gunu geldide gitmedi mi sonra oss ye gırdımı ?
-
muayene kağıdı eline ulaşmamış lise 2007 diploması var öss yede girmiş
edit : yarın tecil ettirmeye gidecekmiş askere alırlar diye korkuo -
sımdı hocam liseden sora 4 sene tecil hakkı varmıs ilk yoklamada öle diyolar bir kac yerden okudum uni kazandıysa unıovesıtesı halleder bu tip işlemleri yok kazanmadıysa vede askerlık yoklamsının gunu gelmısse gıtsın tecil ettirmeye 4 sene hakkı varmıs gıtısn 4 sene bos da gezde tecil ettirebiliyomus arkadasın uyusun gitmiyor askere simdilik :)
-
çok sağol hocam arkadaş çok sevindi walla=)Allah razı olsun
-
evet liseden sonra sebepsiz 4 yıl erteleyebiliyorsun.tabii yoklama yaptırıp sebebsiz kaçak görünmemek kaidesi ile...benim akranım şu an 23 yaşında liseden sonra 2 yıl okumadı sonra aöf'yi kaazandı hala asskerlik yapmadı
-
ya of benim diplomada ünide.. ve ben üniye kayıt yeniletmedim.. ben napcam ? bilen biri yok mu?
Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 7