folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik İkametgah Ve Siyasi Parti İslemleri

Askerlik İkametgah Ve Siyasi Parti İslemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaslar yarin halletmek istiyorum pek bilgim yok ne lazim filan sorayim dedim.

Ooncelikle secimler icin adresi izmire gostermem lazim ogrenciyken mugladaydi bunu nufus mudurlugunden yapiyoruz biliyorum fakat ne gerekiyo simdi bana tam olarak? 

Ssinrasinda yasim 26 okul universite gectigimiz haziran ayinda bitti otomatik olarak iki yil tecil ediyor diye biliyorum yapmam gereken bir islem varmi . Kimisi o de o degisti ceza yersin filan diyor gitmem gerekiyorsa yanimda ne goturmem lazim.

Ve son olarak kpss yr hazirlaniyorum bildiginiz gibi memurlarin siyasi partilere uye olmasi yasak. Bunu noterden sildirebiliyormusuz bilgisi olan varmi ona ne lazim islem icin ve kaca maal olur.

Bbiliyorum tum sorularin cevabini buralardan zaten ogrenebilirim fakat dersaneye gidiyorum yarin bos gunum tek seferde hepsini halletmek adina burdan bilgi alirsam eksik olmazsa halledicem simdiden tesekur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

Nüfus müdürlüğüne gidip kimliğinle adres işini halledebilirsin.

Tecil işlemini kendin yaptır derim kendini garantiye almak için. Bunun için de Tepecikde ki askeri şubeye git , giderken yanında olmazsa olmazlardan biri geçici mezuniyet yada diploma örneği. ( Geçici mezuniyet orjinalini de fotokopisini de al yanına ) 

siyasi parti hakkımda fikrim yok. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Siyasi parti üyeliği iptali ile ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının internet sitesinden yazanlar...

http://vatandassipar.yargitaycb.gov.tr/proxyYargitay/portal_baslangic.uyap

(Yukarıdaki adresten aynı zamanda siyasi parti üyeliğinizi sorgulayabiliyorsunuz)

KAYITLI BULUNDUĞU SİYASİ PARTİDEN İSTİFA ETMEK İSTEYEN ÜYELERİN;

• Kayıtlı olduğu Siyasi Partiye başvurarak Parti Genel Merkezinin yazısı üzerine,
    • Noter aracılığı ile düzenlenen istifaya ilişkin belgenin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Partiler Bürosuna ait (0.312) 425 99 65 – (0.312) 417 33 37 no’lu faksa iletilmesi üzerine,
    • İlgilinin şahsen, kimliği ile birlikte Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Partiler Bürosuna başvurarak istifa dilekçesi vermesi üzerine,
    • Devlet memurları için posta yoluyla başvurularda dilekçelerine görev belgelerinin onaylı örneğinin eklenmesi üzerine,
    • İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına ilgilinin kimliği ile birlikte şahsen dilekçe ile başvurarak Siyasi Parti üyeliğinin silinmesini talep etmesi üzerine, istifaları işleme alınacaktır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYIN

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 3