folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Muayenesi

Askerlik Muayenesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intialcatalog
    intialcatalog's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Tecil bozduğumda aile hekimliğine/sağlık ocağına gitmeme gerek olmadığını söylediler. Çevremdeki arkadaşlar ise aile hekimliğine gidip muayene olmuş. Neden böyle bir durum olabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Ben once askerlik subesine gitmistim onlar bi kagitla beni saglik ocagina göndermislerdi. Oyle hatirladim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Sube ne soylediyse onu yap.

Mesela bende dilekce vermistim. Okul yok is yok askere gimek istiyorym diye 

Beni cagirdiklarinda normal.muayne yapan yerler de muayne islemi yok diye tutular beni gata ya yolladilar .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeky
    zeky's avatar
    Erkek

Askere gitmeden önce tecil de yaptırsanız gidecekte olsanız bir kez muayene oluryorsunuz bu muayene askeri hastane olmayan yerde öncelikle aile hekimleiri yoksa toplum sağlığı merkezlerinde yaptırılabilir.

Sistem çöker code kalır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Ocak ayı sonund tecil ettirdim askeriyeden kağıt verdiler aile hekimine gidip doldurttum hiç komtrol bile etmedi. Askeriye ne dediyse onu yap sana kağıt vermediyse gitmene gerek yoktur. Muane için kağıt verip yolluyorlar

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

peki mesela gözü bozuksa şahsın bunu aile hekimimi inceleyip çürük veriyor ?

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeky
    zeky's avatar
    Erkek

gözü bozuk olan göz numaraları toplamı 14 ten fazla ise veya keratokonus ileri sevyede ise çürüğe çıkar bunun kararının verilebilmesi için önce tek hekime sonrada askeri hastaneye gidilir çürük raporu sadece askeri hekim tarafından verilebilir. 

Sistem çöker code kalır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

peki mesela gözü bozuksa şahsın bunu aile hekimimi inceleyip çürük veriyor ?

Aile hekimi çürük veremez. Çürük, askeri hastanede heyet tarafından verilir. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1436 Toplam Mesaj: 8
askerlik