folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil İşlemleri Ek C2 Belgesi

Askerlik Tecil İşlemleri Ek C2 Belgesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar bugün okula kayıt yaptırdık ancak askerlik şubesinden belge aldık askerlikle ilgimiz olmadığına dair ancak bize şube şey demişti Ek c2 belgeni okul kütüğündeki jandarmaya göndercek dedi okula dedik biz de şu an öyle bir bilgi yok dediler.Ben okul açılınca Öğrenci işlerinden bunu alabilir miyim? ya da okul bunu göndermek zorunda mıdır ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

onu okul kendi kendine gönderiyo bildiğim kadarıyla... 

kendin de gönderttirebilirsin. (sana vermezler direk şubeye gönderirler)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Okul dediğin üniversite ise hiç düşünmene gerek yok.  Okul o işleri halleder. Tabi değişen bir şey olmadiysa. Ben hiç bir şey yapmadım 2014 araliga kadar tecilliyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ben kayıtları bütün ünüversitelerde 2 6 eylül arasında biliyorum seninki kayıt yenilememi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

açıköğretimse göndermeyebiliyor. üniden kendin alıyosun. ben öyle yapmıştım. kapalı mühürlü zarf veriyolar. onu nüfusa kayıtlı olduğun askerlik şubesine ptt ile gönderiyorsun

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yıl 2013 şu zikindirik sorun hala devam ediyo

100 yıl devam eder durur ve her konu acılısında kayarım o angaradakilere 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

onu okul kendi kendine gönderiyo bildiğim kadarıyla... 

kendin de gönderttirebilirsin. (sana vermezler direk şubeye gönderirler)

gidip ögrenci işleri daire baskanlıgından alabiliyorsun..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

olm durduk yerde 106 tl ceza yemişim.

idare mahkemesine başvurucam.. :/ 2015 aralığa kadar tecilliydim ben hani :/

Toplam Hit: 1899 Toplam Mesaj: 8