folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil Konusuyla İlgili Soru

Askerlik Tecil Konusuyla İlgili Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu senede giremedik üniversiteye malum 2. sene olduğundan dolayı askerliği tecil ettirmek gerekiyor sanırım. durumla ilgili pek bilgim olmamasına rağmen. tarihleri geçirip firar durumuna düşmüş olmaktan korkuyorum:D şimdi bi sene daha hazırlanma planlarım var. tam olarak tarihlerini bilen konuyla bilgisi olan müridlerimiz var mı?

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Hacı sen en iyisi şubeyi ara. Böyle ona buna sorunca her kafadan bir ses çıkıyor. Bi süre sonra kendini hakikaten firarda sanıyorsn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

tecil ettirmek için millet doktor raporu falan alıyodu millet onu bir araştır istersen

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

paşa durumu anlatayım sana benimde bu sene başıma geldi.19-20 yaş arası normalde üni olmayınca bilindigi üzre eve bi eski saman zarflardan birini göndermeleri lazım.gelmemişse demekki yoklama kaça degilsin. onun için sorun yok. AMa şimdi yeni bir yasa çıkmış yoklama kaçaklarıd belirli bir süre içinde yoklma olmazsa kamu davası açılıyor ki sonuçları çok acı olabiliyor be mahkemeye çıktım beraat ettim. ama en az 600 en fazlada bir kaç kişi 2000 tl ödemiş bilgine sen iyisimi şubeye bir git:D son çıkankanuna dikkat arkadaslar sorusu olan olursa yoklama kaçagı olan arkadaslar soruları beklerim :D bu sene epey bi ugraştımda :D

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

askerlik şubesine git tecil ettirmek için fişini al sonra sana verdikleri formu doldur.Yanında  diploma aslı ve fotokopisi.vesikalık resim. nufus cüzdanı fotokopileri bulunsun sonra işlemlerini yaptır  eğer muayene olmadıysan ve muayene kaçağı durumundaysan neden olmadığı bildiren bi dilekçe yaz ver sonra .sonra sana muayene olman için zarf içinde bi dosya vericekler onla askeri hastaneye gidiceksin  muayene olup tekrar askerlik şubesine gidip işlemleri tamamlıyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

herkezin dediği gibi direkt şube ile irtibat

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

bende üniversiteden mezun oldum normalde tecilliydim aralığa kadar şimdi şubeden bazı kağıtlar aldım onları doldurup bayramdan sonra askerliğe başvurcam. Bu belgelerle beraber gecici mezuniyet ve tc kimlik fotokopisi istediler başka bişeyler gerekiyomu bide prosedur nasıl işlicek sonra nolcak tecrübeli arkadaşlar anlatırsa sevinirim.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim burda son yoklamalar 6 Eylülde başlayıp 30 eylülde bitiyor. Ozamana kadar tecil hakkın var.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

En iyi bilgiyi askerlik şubenden alırsın.Çokta zamanını almaz bilgi alman, bayramdan sonra mesai başlangıcında git sor yardımcı olur sivil memurlar...

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocalar çok saolun. eyw.

..
Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 10