folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecili Hakkında Bilgi

Askerlik Tecili Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Öncelikle merhabalar,

Ben 4 yıllık üni mezunuyum ve mezuniyetten sonra askerliğimi bana verilen hak kadar tecil ettirdim.  ŞİMDİ problem şu, benim askerliğimi 1 sene daha tecil ettirmem lazım, ki benm için önemli birşeyle ilgileneceğim.

24 Yaşındayım, isteğe göre 1 yıl daha tecil ettirebilir miyim, eğer evetse askerlik şubesine nasıl bir gerekçe sunmalıyım???

Şimdiden teşekkurler

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam riskli bir durumdasın, sınava girme şansın varsa aöf yaz, aksi halde askerlik şubesinde çalışan bir memura danış, tanıdık bulmaya çalış, sen daha önce tecil ettirdiğin için ilk muayeneye gitmiş sayılıyorsun, bakaya düşebilirsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam riskli bir durumdasın, sınava girme şansın varsa aöf yaz, aksi halde askerlik şubesinde çalışan bir memura danış, tanıdık bulmaya çalış, sen daha önce tecil ettirdiğin için ilk muayeneye gitmiş sayılıyorsun, bakaya düşebilirsin.

AÖF ile tecil hakkım yok, ben zaten bir lisans programı bitirdim. Tek çıkış yolu yüksek lisans yapmak, o da şu an gündemimde olamıyor malesef

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

AÖF ile tecil hakkım yok, ben zaten bir lisans programı bitirdim. Tek çıkış yolu yüksek lisans yapmak, o da şu an gündemimde olamıyor malesef

hocam gidici görünüyorsun, aöf ile tecil hakkının olmadığını kim söyledi? 6 sene lisans sonrası 4 sene aöf yapan yaş haddiyle giden pek çok adam gördüm. burada ilginç bir işleyiş var yakalanmadığında mezun çıktığında sorun çıkmıyor, fakat senin durum daha kompleks 1 sene sonra askere gitmek istiyorsun. bence askeri mevzuatı çok iyi bilen sivil bir memura sordur, çıkmayan candan umut kesilmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Oha, kimsenin fikri yok mu??

edit: yukarı!!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı: