Askerlik Tecili İle İlgili
-
merhaba arkadaşlar.ben 4 yıllık üniversiteden yeni mezun oldum.son günlerde tecil etmeyle ilgili haberler var.benim 2 yıl tecil ettirme hakkım var mı?
-
açıktanmı bitirdin normalmi ?
-
hocam üni bittiyse zor ya tecil ettirmek
ben ettirilmiyor die biliyorum walla ama tam emin değilim
-
normal yüksekokul.ziraat fak.
-
Evet var.
2 yıl serbessin. Hatta gelecek yıl sınava girip biraz daha bile uzatabilirsin dayı.
-
4 yıllık Üniversite bitirin birisi En fazla 2 yıl Tecil ettire bilir.. + Yani 2 Tane 4 Yıllık Üniversite Okumana İzin Verilmiyor.
-
madem böyle konu açılmış bende sorayım lise bittikten sonra 3 yıl tecil ettirdm ve gelecek sene 3.seneyi bitiyorum. 1,2 yıl daha tecil ettirebilirmiyim?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
madem böyle konu açılmış bende sorayım lise bittikten sonra 3 yıl tecil ettim ve gelecek sene 3.seneyi bitiyorum. birdaha 1,2 yıl tecil ettiremezmiyim?
-----------------------------Dayı eğer üniversite mezunu değilsen sınava girip bir üniversiye yerleşirsen, tecil ettirmeye gerek kalmaz. Yoksa bildiğim tecil ettirmen gerekiyo
-
sağolasın bilgilendirdiğin için.zaten bana hiç askerlikle ilgili kağıt gelmedi.ünv direk bilgilendiriyor diye biliyorum.bu arada yaş 25 bu sorun teşkil etmez umarım.bu arada şubeye sadece diploma fotokopisini götürmek yeterli midir?
-
Çıkışını aldıysan okul seni askerlik şubesine bildirmiştir. Tecil için başvurmazsan bakaya duruma düşebilirsin. Düşsen bile sorun yok yine tecil edebilirsin.
-
yarın gideceğim zaten
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 11