folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlikle İlgili

Askerlikle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

Arkadaslar tecih ilie ilgli bir sorum olucaktı. Şimdi dün bana bir zarf geldi yoklama kaçagısınız diyor tamam da bilsek yoklama olurduk ve 3 ay içinde yoklama olun felan azıyor işin ilginç tarafı 4 ay olmuş şimdi benim ne yapmam gerekiyor. Benim en fazla iki sene tecih yapamam lazım nasıl olucak o ?

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Banada geldi o geçen sene,

Askerliğim için yoklamaya katılmadığımı ve müracat etmediğim taktirde biz gerekeni yapar para cezasını ödettirir sonra seni silah altına alıp adam ederiz konulu bir tehtit mektup gönderdiler. Panik oldum cuma günü elime geçmişti panik oldum tüm hafta sonu boyunca,

Boku yedik

Ulan keşke yazın tecile gitseydim

Lan daha okumadık :S

Lan ben daha çocuğum :S

gibi pek çok soru kafamın etini yedi o 2 gün :D

Sonra askerlik şubesini aradım dedim efendim böyle böyle bana tarafınızdan tehtit mektubu geldi :D ne yapmalıyım. Sonra diğer uçtaki memure sesli bir ağabey beni nöbetçi subaya bağladı. bağlandı sonra kocaman bir ALOO diye kalın kodaman sesli bir subay ağabeyimiz telefonu açtı onada izah etti. Herhangi bir sorun olmadığını tecil etmek istiyorsan muayneneni olup gidersin dedi. Peki efendim teşekkür ederim dedim gittim.

Sonracıma biz pazartesi gittik Fatih askerlik şubesine çok güzel haliç manzaralı esiyorda süper ama fiş almak için taa yolun karşına gidiyorsun fişsiz muayne olacağın binaya giremiyorsun. Hallettik derken tam girecez hoop öğle tatili. İçeri giremedik ne güzel diyordum ucuzdan kantine karnımı doyururum. Kapıda beklerken oda ne arkadaşımın lojmandan tanıdık babası beni gördü bi baktım karşımda dikiliyor önce tanımadım sonra olm tanımadınmı beni diyince jeton düştü :)

İçeri soktu karnımı doyurdu sağolsun. Ardından girdik muayneye bu seferde aklıma takılan tek soru.. ULAN SOYUNACAK MIYIZ??

Soyunmadık :D

20 Kişi tabib teğmen aldı içeri herkesin dosyasını sıraya dizdi. Şunu gördüm askerde ilk fiş atılan yer muaynede. Elemanın biri serseri tipli yüzüne darbe aldığını eskiden çatlak olduğunu söyledi. Sonra teğmen hemen sordu gösterilere falan katıldınmı kavga mı ediyorsun falan derken çatt kırmızı bir yazıyla kodlar yazdı :D Diğer elemanların kolları açtırdı falan baktı.

Hemen Sonra bana baktı hemencecik sordu bir rahatsızlığın varmı diye dedim hiç birşeyim yok falan tamam dedi dosyayı imzaladı gönderdi diğer 19 kişi halen muaynede kaldı :D

Korkulacak birşey yok yani o mektup normal herhangi bir ceza falan yok o mektupta yazılan süreyi geçirmedikçe birşey olmuyor.

Eklemeyi unutmuşum bu arada 3 sene tecil ettik dedi en son gittiğim memur.

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

dostum vakit kaybetmeden git askerlik şubesine, kağıt elime geç geçti erteletmek istiyorum, okuyorum, çalışıyorum vs anlat senden en fazla bi yoklama muayenesi ile öğrenci belgeni isterler niye geç kaldın bile demezler rahat ol :)

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

çok sagol teşekkür rahatladım biraz :D ama işte 3 ay içinde gelin olun diyor benim 4 ay olmuş işin komik tarafı ben mu zarfı daha yeni aldım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Yahu bendede öyleydi herhangi birşey olmuyor rahat ol :D

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

:D rahatladım oh be çok sagolun. valla allah kimseye o mektubu göstermesin kısıaca vatandaşlıktan atıyorlar öyle yazıyor :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

tarayıp bi göstertinde bizde görek şu mektubu.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 7