folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlikle İlgili Bir Soru?

Askerlikle İlgili Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam ben şimdi 92liyim ee bu celp dönemleride belli olmuş yani yoklamalar asılmış muhtarlıklara ancak ben çorumda doğdum ama yaşadığım yer ankara ve ankarada oturuyorum ikametgah nereyse oranın muhtarlığınamı gitmem lazım, nasıl oluyor bu bi açıklama yapabilirmisiniz

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

evet hacı ikamet ettiğin yerin muhtarlığına geliyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

nüfusa kayıtlı olduğun yerin muhtarlığına geliyo hocam telefonu varsa köydeki muhtarın ara sor..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ben 91 görünüyorum kimlikte ama hala muayeneye gitmedim, diplomayı alamadığım için beklemeli öğrenciyim ne bok yicem bilmiyorum,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

o kağıt önemli değil. kütük nereyse oraya geliyor ama. orada ki muhtarlığa gideceksin.  sen yine git bulundğun yerde ki askerlik şubesine işlemini yaptır. tecil - muayene vs sormuyorlar o kağıdı

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

ben 91 görünüyorum kimlikte ama hala muayeneye gitmedim, diplomayı alamadığım için beklemeli öğrenciyim ne bok yicem bilmiyorum,

mezun olana kadar tecillisin. mezun olduğun gün asker kaçağı olarak ilan edileceksin gitmessen :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi hocam bende 92liyim ne bok yapıcam anlamadım muhtaramı gidecem askerlik şubesinemi şunu bir anlatsanız

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

şimdi hocam bende 92liyim ne bok yapıcam anlamadım muhtaramı gidecem askerlik şubesinemi şunu bir anlatsanız

hocam benim bildiğim ilk önce mutarlıktan yoklama kağıdında ismin varmı yokmu onu öğreniyon hani adresini fln kontrol ettriyo mantığı ilerde muayene kağıdı gelince doğru yere gelsin diye, yoksa işte gidip nüfustan yazdırıyomuşun, sonrada muayene kağıdını beklıyon heralde gelınce muayene olmaya şubeye gidioz , yada yanılıyomuyumki , bilen biri varsa iyice anlatsan nörecezz yaw : D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam o kağıdı alsan ne olur almasan ne olur ? Muayeneye gideceğinde o kağıdı soran olmuyor ki =) Sana yeni evrak verecekler ve sen onları doldurup muayeneni olacaksın.

Kütüğünün ait olduğu ile gitmene gerek yoktur.

Herhangi bir askerlik şubesine gitmen yeterlidir.Muayeneni de heryerde olabilirsin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

mezun olana kadar tecillisin. mezun olduğun gün asker kaçağı olarak ilan edileceksin gitmessen :)

keşke öyle görünsem aga beklemeyim okula gitmiyorum yani alttan ders var, diploma olmadan da tecil ettirmiyo düzene bakarmısın ene kadar saçma? tasdikname asam tecile izin var mezun olsam yine iizin var ama beklemeli öğrenci olunca tecl hakkı yok :| 

Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 10