Askerlikten Men Etme Yolu:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephynal
    ephynal's avatar
    Erkek
    Saygıdeğer Hakim Bey..
    Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum
    Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..
    Su günlerde askerliğe çağırılacağım.
    Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var, 25 yasında. Babam ise bu bahsetmis oldugum kizi ile evlendi.Böylelikle Babam, karimin kizi ile evlendigi icin damadim olmus oldu.
    Bunun üzerine kizim da üvey annem olmus oldu babamla evlendigi icin..
    Hanimimin ve benim gecen sene bir oglumuz oldu. Oglum hanimimin kizinin erkek kardesi oldu, ayni zamanda Babamin da enistesi. Birde üveyannemin erkek kardesi oldugu icin dayi oldu. Anliyacaginiz benim oglum benim
    dayim oldu..
    Babamin esi sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi.O babamin oglu oldugu icin benimde erkek kardesim, ve de kizimin oglu oldugu icin de torunum. Yani ben torunumun erkek kardesiyim. Ayrica bir Annenin evladinin babasi esi olduguna göre bende Esimin Kizinin babasiyim ve de kizimin erkek cocugunun erkek kardesiyim. Kisacasi kendimin büyükbabasiyim..
    Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda Baba, Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar..
    Saygilarimla..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

bu ne lan:) kafam allak pullak oldu.yanlız ben hakim olsam

tebrikler canım sizi askerlikten muaf, ahlak kurallarını alt üst ettiğiniz içinde 42 yıl hapse mahkum ettim' derdim.söz konusu askerlik olunca kesinlikle sıfır tolerans tanınıyor.ben 3 yıl evvel askerlikten güçbela muaf oldum.ama muayenede öyle adamlar vardı ki.adamın teki 200 kilo vardı.3 yıldır muayeneye gidip geliyormuş.zayıflama ihtimaline karşı adamı muaf etmiyorlar.5 yıl boyunca her yıl çağırıp kilo kontrolü yaptırmışlar zavallıya:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Kimin aklına gelmiş lan bu?:D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yurdum insanında çare tukenmez

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

adamın babası haliyle askerliğini yapmıştır.onun bir daha askerlik yapması söz konusu olamaz

torun ise çok küçük olduğundan haliyle aynı anda askerlik yapamz.

askere gitmesi gereken, sadece söz konusu adam kalıyor.

ve tek başına askere gidebilir.

böyle birşeyin olması imkansız. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodo2312
    dodo2312's avatar
    Erkek
    impossible is nothing :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bunu insan ilişkilerinde soru şeklinde sormusdu hoca. Program dersinden daha çok kafamızı zikmişdi :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    sonunda askerlik versiyonuda cıkdı yha helal :D ne diyim..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 1545 Toplam Mesaj: 8