Asklayasa.Com.Tr
-
Güzel bir siteye benziyor ben simdi geziniyorum.İşin en garip tarafı Chipin web tasarım ve programlama setlerindeki dersleri seslendiren adam burda aşk dersi seslendiriyor :D:D
-
ask iki kisi arasinda yasaniyor diye biliyorum, yakinda yatagimizada girip hangi pozisyonda sevismemiz gerektigini soylerler
-
@İşin en garip tarafı Chipin web tasarım ve programlama setlerindeki dersleri seslendiren adam burda aşk dersi seslendiriyor :D:D
chip'in verdiği eğitim setleri de infinity teknoloji tarafından hazırlanıyor da ondan.
-
kadın erkek ilişkilerinde hep kadınların hassas noktalarından söz ederler ...kadınlar neden hep kendilerini ezilmiş hissederler . birleşme sonunda erkeğin bir sigara yakıp yatağa uzanması doğal değilmidir hacı neden hor görülür ki bu
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel bir siteye benziyor ben simdi geziniyorum.İşin en garip tarafı Chipin web tasarım ve programlama setlerindeki dersleri seslendiren adam burda aşk dersi seslendiriyor :D:D
-----------------------------infintyteknoloji'nin ürünü
-
üye oldum hacı biraz inceleyim siteyi güzel bişeye benziyo..
-
bende üye oldumda bu eğitimleri aşktan anlamayanlara wersek bişi deişirmiki ,)
-
siteyi biraz inceledim. kesinlikle bana göre deil sanki ciklet yazıları gibi.
-
bende siteyi daha cok inceledim ve cok iyi değil.Tasarım fena değil fikir güzel ama cık pek tutturamamışlar dersleri falan.