folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aslında Bu Konuda Yazmıyacaktım Ama Bilinmesi Lazım Bence



Aslında Bu Konuda Yazmıyacaktım Ama Bilinmesi Lazım Bence

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ladre
    ladre's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2006
    Erkek
    dün gece forumda doga üstü olaylar ı okudum gercekten bende bayagı ürktüm ama bence bilinmeyen yada yanlış bilinen konular var.konu cinler di ve herkes basına gelen olayları anlatmıştı gercekten cok da ciddi bir paylasım var o baslık altında herkes bayagı samimi yazmıs bence .benim yazmak istegim olay ise sudur :
    biz insanlar cinlerle ilgili bilgiyi kurandan alıyoruz yada herkes kendi kutsal kitabından diyelim müslüman bir kişi olarak benim inandıgım kitabta cinlerle ilgili pek cok tavsir var ama öle onları canavar gibi insanları korkutmaktan baska işleri olamayan canlilar gibi tanıtmamış iyi huylu olanları müslüman olanları gayrı müslim olanları oladugunu bize haber vermiş.toplumda nasılki bir insan bize zarar verebilirse aynı hadise onlar içinde gecerlidir herhangi bir cinin verdigi zarar hepsinin kötü canavar oldugu manasına gelmez
    cinlerin güçleri hakkında da cok yanlış seyler biliyoruz toplum olarak.Hz Süleymanın ölüm anının anlatıldıgı sürede Hz süleymanın tahtında otururken öldügü etrafında cin ve insan komutanlar vezirler oldugu fakat hiçbirinin süleymanın öldüğünü anlamadıgını süleymandan cok korktukları için yanına bile yaklasamadıklarından hz süleymanın günlerce tahtında ölü bir halde asasına dayanmıs olarak oturdugundan bahseder sonunda asa yı içten içe yiyen bir dabbe(tahtakurusu olabilir)asyı iyice zayıflatınca süleyman yere düser ve öldüğü anlasılır demek istegim su cinler özelilkeri olan canlılardır ama öle bizim efsaneleştirdigimiz kadar degillerdir gelecegi bilemezler insanlara fiziksel zarar veremezler ancak korkutabilirler .
    Zamanında cok korkmuşve korkusunu yenmeye calısan biri olarakbu durumdaki arkadaslarıma bilgi olsun die yazdım saygılar

    bildiklerini hayatla yüzleştir ve sınamaktan korkma , dogruyla yanlışı ancak o zaman ayırtedebilirsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek
    Cinlerin de insanlar gibi Allah a ibadet etmek için yaratıldıklarını sanırım hepimiz kabul ediyoruz.Onların bizden farkları daha hızlı hareket edebilmek ve bir bedene sahip olmamak, bu yüzden de istedikleri şekle girebiliyorlar diye biliyorum ben.Eğer bir yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin.Yani hepsinin kötü olduğunu belirten bi düşünce zaten yersiz olur.Diğer topic de kötü olanlaından bahsettik arkadaşlarla.Zaten iyi olanları insanlara görünmez.Çünkü bu onlar için günahtır.Bu yüzden iyi olanlarla ilgili kimse bir şey yaşamamıştır bence
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek
    Hepsi olarak dersen bence görmez.Ama işte bu kendilerine konulan kuralı bozanlar(İnsanların içine karışanlar,görünenler vs.)bizi görür.Bundan şüphem yok.Ama işte bu konuda daha bilgili bi arkadaş varsa hepimizi aydınlatabilir.Nede olsa bunlar derin konular:))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    Arkadaşlar cinler konusunda oldukça fazla araştırma yapmış birisi sayıyorum kendimi. En baştan söylenmesi gereken şey uğraşılmaması gereken varlıklardır.
    Cinlerin fiziki yapısı şöyle tasvir edilmektedir. " Yalın alevden yaratılmışlardır" Bunun bugünkü anlamı enerjiden müteşekkil yaratıklardır. Bildiğimiz manada yeme içme olaylarının olduğunu sanmıyorum. Ancak peygamberimiz onlara hayvan kemikleri soğan kabukları gibi insan için değeri olmayan şeyleri helal kılmıştır.
    Cinler farklı bir boyutta yaşamaktadır zannımca. Çünkü buna işaret eden birçok hadise vardır. ( Amerikan yerlilerinin kocaayak hikayesi, İrlandalıların Orman İnsanları, Tibetlilerin Yeti hikayeleri gibi) Zaman zaman boyut sapmaları yaşanmasıyla bu varlıklar insanlara görünür hale geçior bir başka deyişle bizim boyutumuza geliyorlar. Hareket kabiliyetleri hakkında sadece şunu söyleyebilirim. Enerji hızında yani ışık hızına eş değerde hareket.
    Bizleri görebilme yetenekleri var ancak uzak kalmalarını sağlayacak derecede korkutucu vaziyette göründüğümüz varsayılmakta.
    Konu hakkında bildiklerim bu kadar ayrıntı detay şu bu istemeyin size aslında bi kitap ismi verirdimde kitap büyü içeriğinden ötürü bu konuda yeterli kararlılığı gösteremeyecek zayıf karakterler için tehlikeli. Gerçi zaten bulamazsınızda neyse yinede vermiom gıcıklıkk bende kalsın hehehe....Hadi iyi meraklar..

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    Tugrulbaba ya katılıyorum bende araştırma yapmıştım kitaplarda Kuranın meallerini veren 20ciltlik kitapları araştırdım : )

    CeLeKatireJeotuzbeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

    Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

    Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ladre
    ladre's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2006
    Erkek
    galiba hepimiz aynı seyleri biliyoruz hemen hemen .ek olarak söyleyebilecegim HZ.MUHAMMED e cinler ile insanlar ihtilaftan dolayı geliyorlar ve hz.MUHAMMED cinleri deniz diplerine daglara yolluyor yasaması için, yapıları dumansız alev her yerde böle tavsir edilmişler istedikleri her türlü canlıyı taklit ettikleri dogrudur fakat mutlaka bir yerlerinde kusur oluyo genelde ayaklar ters dururmus yemek ihtiyaclarını ise bildigim kadarı ile koklayarak gideriyorlar

    bildiklerini hayatla yüzleştir ve sınamaktan korkma , dogruyla yanlışı ancak o zaman ayırtedebilirsin
Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 8