Asp- Web Wiz Forumda Rte Yerine Tinymce Kurabilecek Kişi
-

websitemde tinymce include etmem gerekli ve bunu bi türlü yapamadım. ücretsiz hostta olmuyor.. hızlı cevap kısmına koydum fakat bu seferde bu form bilgileri kayıt edilmedi diyor.. ikinci defa gönder dediğimde mesaj gidiyor bu sefer. aspden anlıyan üstadları yardıma çağırıyorum. kıştan beri uğraşıyorum.bunu yapamadıkça deliriyorum o derece.. aspden iyi anlayan arkadaşın biri yardımcı olmuştu. koydu fakat bu sefer site service unavailable hatası veriyor. o yüzden geri kaldırmıştım.
bi yardım muritler. :( -
aspyle phpyle bi alakası yok tinymcenin .tiny mce javascriptle yazılmış bi metin editoru sen bi yerde eklemede falan yanlışlık yapıyosundur buyuk ihtimalle.eklediğin kodu sayfada gosterdiğin kodu falanda yapıştırırsan daha iyi cvp alabilirsin
-
%><script language="javascript" type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
tinyMCE.init({
mode : "textareas"
});
</script><%
'Quick Reply !!!!
If blnBannedIP = false AND blnActiveMember AND blnBanned = False AND blnForumLocked = false AND blnReply AND blnTopicLocked = false AND blnPollNoReply = false AND intRecordPositionPageNum = intTotalRecordsPages Then
%><!--#include file="includes/quick_reply_form_inc.asp" --><%
End Ifbunu forum_posts.asp ye ekledim. siyah olan yer quick_reply_form_inc.asp ye demi eklemem gerekiyor acaba..siyahla belirttiyim yer tinymce oalrak eklediğim yere dahil değildir sonradan eklenmemiştir yani
-
acaba bilen birisi yardım edebilecek birisi varmı .. bi umut konu up
-
Webwiz forumu ben de ücretsiz hosta kurmuştum kendi yardım sitelerine de mesaj yazmıştım ücretsiz olduğundandır ücretliye geç bi sebep yok demişlerdi :)