folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Ajax Resim Upload Ve Düzenleme İşlemleri [Yardım İsteği]

Asp Ajax Resim Upload Ve Düzenleme İşlemleri [Yardım İsteği]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Asp ile basit bir form içinde bilgiler ve resim ekleyip kaydetmek (resmi yüklemek), daha sonrada bunu düzenlemek istiyorum...

Ben basit olarak(kullanıcı dostu olmuyor) yapıyorum, resmi yükle başka bir sayfada resmin adını al ordan, sonra ilgili formun olduğu sayfaya gel yazıyı yaz kaydet yapıyorum ancak kullanışlı değil...

Düzenleme daha beter, resmi sil için ayrı bir buton koyuyorum, sonra yeniden yükle bölümü açıp yazıyı düzenletip kaydediyorum...

Bunları yapan ajax destekli güzel bir script önerirmisiniz veya elinizde buna benzer bir kod varsa paylaşır mısınız?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Açtığım son 4 veya 5. konumda cevapsız şekilde kapanarak bu konudaki rekorumu bir üst seviyeye taşıyorum... 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hacım yardım edicem. benim konuyu çözeyim ama önce :)

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

uzun zaman oldu... Güncell...

Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 4