Asp Çoklu Dil Ve Seo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

mrb arkadaslar ben bir site için çoklu dil kullanmak istiyorum.dilleri txt  dosyalarından alıyorum.default dil = türkçe şimdi google da indexlenirken türkçe olarak indexlenicek ama ben yurt dısında girenler için de ingilizce indexlenmesini istiyorum içerigin vs.. nasıl bir yontem uygulamalıyım dil ve seo en iyi verim alabilecegim bir yontem olursa cok sevinrm.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Siteye gelen kişinin IP'sinden hangi ülkeden geldiğini çözümle. Ona göre xml'den dili çek.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    ip işi pek saglıklı olmuyo rene hocam bundan bi kac ay önce iplerle ilgili bir yardımda bulunmustu.. bi nevi türkiyeye ip filtresiydi ama ispanyadanda siteye girememişler  :) daha saglıklı bişi olması gerek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Hmm. Gayet sağlıklı bence. Bir site vardı sana eklenti olarak veriyordu, sitene ekliyordun gelen kişinin hangi ülkeden bağlandığını alıyordun. Her neyse o zaman giriş sayfana dil bayraklarını koy, gelen kişii seçsin hangi dil olduğunu. Atıyorum Almanca'yı seçti, yönlendirme yap;

index.aspx?lang=de gibi.. ve querystring ile gelen veriyi xml'den çek..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    en basiti siteye ilk girişte bayrakları koy ona göre hangisini isterse ona göre yönlendir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    ÇokLu Dil İçin Google Translate Gadget. :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    google translate i şiddetle tavsiye ederim. benim gibi ülke bayrağı koy link olarakta gugula ver çevirsin işine :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    en basiti siteye ilk girişte bayrakları koy ona göre hangisini isterse ona göre yönlendir.
    -----------------------------

Bir üst mesajında ondan bahsediyor zaten :)

Toplam Hit: 1390 Toplam Mesaj: 8