Asp De Arama Sorunum
-
arkadaşlar bir türlü yapamadım veritabanımda ad soyad marka tarih gibi sütünlarım var html forma id numarasını yazınca o id ye ait kaydın başka bir asp de listelenmesini istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
-
Id numarası yazılacak formda listelemek istediğin asp sayfasına query yollayacaksın.
Listelenecek sayfadan da bu query'ye göre veritabanından veriyi çekeceksin.
Dikkat etmen gereken şey, bu query her zaman düzgün gelmez, yani kullanıcı eliyle query girerse sql injection yersin. Yani sql injection önlemini al.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Id numarası yazılacak formda listelemek istediğin asp sayfasına query yollayacaksın.
Dikkat etmen gereken şey, bu query her zaman düzgün gelmez, yani kullanıcı eliyle query girerse sql injection yersin. Yani sql injection önlemini al.
-----------------------------peki hocam bana basit bi kod yazabilirmisin?
-
SpermMan bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------peki hocam bana basit bi kod yazabilirmisin?
-----------------------------Asp'ci değilim ama uğraşırsam yazabilirim fakat şöyle yapalım, sen kodları yaz takıldığın yerde tekrar şey et buraya.