folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp De Ban Sistemi Yardım ?

Asp De Ban Sistemi Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi şöyle asp de uyelik sistemim var bide xxx.mdb var diyelim xxx.mdb de uyeler tablosu var ve bu tablodaki sütunlar user , pasword , yetki , ban_s , ban_sure     yetki  = 00 sa uye banlı sayılıo 1 ise uye yonetici falan

ban_s de basn sebebi..

konuya girelim şimdi soyle kod lazım ban süresi bu günde küçük ise yetki x olsun

her uye girisi yaparken giris.asp sayfasına koycam bu kodu .

daha genişletirsek ban süres kısmında degerler gün olarak algılansın istiyorum.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

gün olarak algılansın derken ne demek istedin anlamadım ama şöyle bir sistem olabilir.

ban_tarihi diye bi sutun daha olur

kişiyi banladığın zaman orayı now() olarak güncelle

ban_sure sutununu saat olarak güncelle hep örneğin iki günlük ban için 48 yaz falan

giris sayfasında

if rs("yetki") = 0 then

a = datediff("h", rs("ban_tarihi"), now())
    if a > rs("ban_sure") then
    rs("yetki") = 1 (banı açıyosun)
    rs.update
    else
    response.write "banlanmışsınız, siteye giremezsiniz"
    response.end
    end if

end if

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    eywallah gülüm

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 763 Toplam Mesaj: 3