folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp Döküman , Örnekler İcin İceri..

Asp Döküman , Örnekler İcin İceri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

fazla söze gerek yok

örneklerden bazilarinin görüntüsü:

Download linki

http://rapidshare.com/files/48787262/asp_dersler.r ar.html

Not: Alinti deildir ..dusa girerken upload'a biraktim ..biraz önce bitmis .

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Valla hocam çok saol ama asp günceyi tek geçerim :)

Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/48787262/asp_dersler.r ar.html
    Çok iyi bir kaynak ve paylaşım güzel yalnız bi konu açmışsın ama
    linki kontrol etmemişisn ?

http://rs209.rapidshare.com/files/48787262/asp_dersler.rar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Bende alıntı deil sandım herif alıntı deildir notunu bile kopyalamış :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

sözümü anlayan anlar

konuyu actik

upload i ettik ..

rapidde verilen linki kopyalayip yapistirdim ..buraya

nasil cikdigina mi bakseydim ..

bu kadar mi lüzumsuz olunur ..

adam ol rudeboy ..madem inanmiyon bi bok yazma ..!

edit:

resmi upload ettigim sayfa daha acik ..al onuda printliyim..koyiyim

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

ulan sen gibi döller dahi canlml slklyor ..ya neyse ..beni bilen bilir ..bi laf etmiyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Rmk Kardeş Hayırdır ? Döl möl diyorsun neyse canımı sıkmayayım diyorsun?
    Birader çocukca sataşmalara girmene gerek yok sana linki kontrol etmemişsin dedim
    Rudeboyda büyük bi laf sölemedi ne delleniyorsun ? canın mı sıkkın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bende alıntı deil sandım herif alıntı deildir notunu bile kopyalamış :D
    -----------------------------
    1 sözüm sana deil

2 canlm slkkln hic deildi su dakkaya kadar ..sen paylasim yapsan ..ve birisi alayci bi tavirla yukardaki gibi bisi yazsa

ne tepki verirdin ? son ekledigim resimle zaten göt oldu ama ..genede ..

Tbt'nin kardeslik felsefesini ..bilmiyorsa ceksin gitsin ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Rmk Anladım Bende Rudeboy'da paylaşımın güzelliğinden bahsetmişiz yalnız rudeboy samimice bi şaka yapmış bu normal
    sen alay olarak algıladın yanlış düşünüyorsun çeksin gitsin diyorsun ?
    Düşün ki karşındaki sensin ya alt tarafı telepati sen birine şaka yapıyorsun ve sana eğer kurallara
    uymuyorsan çek git diyor ? Olabilirmi sence bu..hayır tabi..Tahribatta bir çok sefer dalgaya almalar
    kafa yapmalar oldu, oluyorda günlük hayatta sen kankana böle şaka yapmazmısın?Sanal alemdede
    sınır yok ve tahribatda olduğumuz içinde ayrı bi konum burası tamamiyle doğal..
    Bence küfür lerinden dolayı bi ince sözle yazılmış PM Hak ediyor rudeboy'un sana cvp yazmamasıda ayrı bi güzellik.
    iyi geceler..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

tartismaya degmez..saka olmus olsa yazardi ..ki öyleyse ben pmle ..deil ortada da özür dilemeyi bilirim ..

ama pek öyle bi izlenim görmedigim icin dir yazdiklarim.!

Toplam Hit: 3276 Toplam Mesaj: 10