Asp Film Botu Yazılır Mı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

elimde asp script var  asp film botu yazdırmak istiyorum bayramdan sonra yazdırmak istiyorum elimde şuanda para yok botu yazabilecek  mürit var mı kaça yazarbilirsininiz acaba.. script  somee de kurulu ve  bir kaç düzenleme yapılacak.. 

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

by_Tet di sanırm ona sor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam clasic asp mi yoksa asp.net mi ? yazilir da eski asp ise hic ugrasma o script ile. cagtay bu konuyu gorecektir zaten o yazabilir. isine de kefil olurum. fakat somee de ise zaten script sen siteye yatirim vs hic yapmadin ancak script ile bu is yurumez. nacize tavsiyem de anlamadigin ise para yatirma seklinde olacaktir. ogrenmek istiyorum diyorsan olay farkli tabi.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

ASP öldü bolm. Son kalesi tahribattı biliyorsun o da kısa süre önce asp.net oldu :D

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

hocam clasic asp mi yoksa asp.net mi ? yazilir da eski asp ise hic ugrasma o script ile. cagtay bu konuyu gorecektir zaten o yazabilir. isine de kefil olurum. fakat somee de ise zaten script sen siteye yatirim vs hic yapmadin ancak script ile bu is yurumez. nacize tavsiyem de anlamadigin ise para yatirma seklinde olacaktir. ogrenmek istiyorum diyorsan olay farkli tabi.

eyvallah dostum :)

hocam classic asp ise yazılırda somee de kurulu scripte para harcadığına değmez bencede. istiyorum diyosan bot yazılır.

not. asp öldü diyene inanma :f ben ve pesimistzombie daha ölmedik :f

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

hocam classic asp ise yazılırda somee de kurulu scripte para harcadığına değmez bencede. istiyorum diyosan bot yazılır.

Aaşk olsun ben öldüm yani....... @0x656e hocam sağolasın buarada :) Başkasına iş yapamıyorum bir iki denedim ayıp oldu kaldı öyle

by_Tet tarafından 25/Ağu/15 22:36 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

Niye böyle diyon ki? İşine ket mi koyuyoz?

Ama merak ettim ie6'yı yaşatma derneğine üye misiniz? :D

Edit: hazır lakayıtleştik yazayım. Konuyu açan arkadaş ne biçim yazmışın öyle konu başlığını. Dükkana girip esnafa sorar gibi. Gördüm ben bu konuyu hiç kimse yazmamışken. Diyecektim holye sorayım dur. :D

PcK0 tarafından 25/Ağu/15 22:36 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

botun kralını yazarız aspde yeterki föx ve bana gaz verin :B hala aspden ekmek kazanıyoruz la nesi öldü asp.dll kaldırılana kadar devam. ayrıca somee nedir yav 15 liraya host satıyolar 

:|
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 8
asp script