Asp Film Botu Yazılır Mı..
-
elimde asp script var asp film botu yazdırmak istiyorum bayramdan sonra yazdırmak istiyorum elimde şuanda para yok botu yazabilecek mürit var mı kaça yazarbilirsininiz acaba.. script somee de kurulu ve bir kaç düzenleme yapılacak..
-
by_Tet di sanırm ona sor
-
hocam clasic asp mi yoksa asp.net mi ? yazilir da eski asp ise hic ugrasma o script ile. cagtay bu konuyu gorecektir zaten o yazabilir. isine de kefil olurum. fakat somee de ise zaten script sen siteye yatirim vs hic yapmadin ancak script ile bu is yurumez. nacize tavsiyem de anlamadigin ise para yatirma seklinde olacaktir. ogrenmek istiyorum diyorsan olay farkli tabi.
-
ASP öldü bolm. Son kalesi tahribattı biliyorsun o da kısa süre önce asp.net oldu :D
-
rakkoc bunu yazdı
hocam clasic asp mi yoksa asp.net mi ? yazilir da eski asp ise hic ugrasma o script ile. cagtay bu konuyu gorecektir zaten o yazabilir. isine de kefil olurum. fakat somee de ise zaten script sen siteye yatirim vs hic yapmadin ancak script ile bu is yurumez. nacize tavsiyem de anlamadigin ise para yatirma seklinde olacaktir. ogrenmek istiyorum diyorsan olay farkli tabi.
eyvallah dostum :)
hocam classic asp ise yazılırda somee de kurulu scripte para harcadığına değmez bencede. istiyorum diyosan bot yazılır.
not. asp öldü diyene inanma :f ben ve pesimistzombie daha ölmedik :f
-
FOXXLY bunu yazdırakkoc bunu yazdı
hocam classic asp ise yazılırda somee de kurulu scripte para harcadığına değmez bencede. istiyorum diyosan bot yazılır.
Aaşk olsun ben öldüm yani....... @0x656e hocam sağolasın buarada :) Başkasına iş yapamıyorum bir iki denedim ayıp oldu kaldı öyle
by_Tet tarafından 25/Ağu/15 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
FOXXLY bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Niye böyle diyon ki? İşine ket mi koyuyoz?
Ama merak ettim ie6'yı yaşatma derneğine üye misiniz? :D
Edit: hazır lakayıtleştik yazayım. Konuyu açan arkadaş ne biçim yazmışın öyle konu başlığını. Dükkana girip esnafa sorar gibi. Gördüm ben bu konuyu hiç kimse yazmamışken. Diyecektim holye sorayım dur. :D
PcK0 tarafından 25/Ağu/15 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
botun kralını yazarız aspde yeterki föx ve bana gaz verin :B hala aspden ekmek kazanıyoruz la nesi öldü asp.dll kaldırılana kadar devam. ayrıca somee nedir yav 15 liraya host satıyolar