Asp Form Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar bayadır kodlama yapmıyorum hatırlamıyorumda nettede bulamadım diyelm kayıt.asp diye sayfamız var içinde form var ben asp ile eger formdan post methodu geliyosa işlem yaptırcam yani daha acıklayım eger form post ediyorsa diye şart oluşturucam tam derdimi anlatabildimmi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

dostum tam olarak ne yapmak istiyosun anlayamadım:|

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

if request.form("post") = "ok" Then

hede höde

else

buraya da formu koy yalnız forma şöyle birşey yapman lazım

<input type="hidden" name="post" value="ok"/>

end if

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

forma gönder dedikmi formun metdodu post oluyo ya asp ile eger bu methot post ise veri tabanına işlem yaptırcam 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

forma gönder dedikmi formun metdodu post oluyo ya asp ile eger bu methot post ise veri tabanına işlem yaptırcam 

-----------------------------
    hocam yapmak istediğinin mantığını anlayamadım gerçekten. postla gelmesi için method kısmına post yazman yeterli yani ne yazarsan o gelir tekrardan kontrol ettirmenin bir mantığı yokki.s

edit: dışardan biri veritabanına kayıt yapamasın diyorsanda captcha modülleri var onları ekleyebilirsin. veya post edilen verilerin kendi siten üzerinden gelip gelmediğini kontrol ettirebilirsin.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

if request.form("formdan herhangi bir veri") <> "" Then

else

end if

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

saolun hocam bu yontende gecerli eskiden benm kullndığım daha farklıydı teşekkür ederim hepinize :)

Toplam Hit: 712 Toplam Mesaj: 7