folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Giriş Özelleştirmer ??

Asp Giriş Özelleştirmer ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi ben siteye girerken asp kodu ile yanlış soylamiyorum  asp  ile  http://www.resimload.net//resimler/fd9eccf1eb8a9f2c01366f5c8d057633.jpg   resmi büyütüp  bakınız daha net anlaşılır

şincik diyeceksiniz ki bu asp ile olmaz permisosnlar ile olur oyle derseniz yanılırsınız bi tane mafia oyun scriptin de admin paneline girerken şifreyi aynı o şekil soruyordu mutlaka vardır google amcada bulamadım olmaması imansız olmasaydı o scriptde olmazdı şimdi o scripti bulamıyorum yardımm lütfen

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1-) Sakin ol.

2-) Daha anlasılır açıkla.

CPanel veya Plesk'ten koyabilirsin,Plesk'te Şifreli Dizinler gibi bi bölüm olabilir,ordan koyarsın...

Eğer tek sayfa ise;kodlama istiyorsan bende ASP için Permission Access scripti vardı ama nerede bilemiyorum :/

Sen en iyisi dediğim gibi yap,panelden hallet...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

1-) sakinim

2-) işte problem o hosting yonetim panelim hsparemi ne o permisons ozelligi yok

3-) o permisons scriptini bulsana bana cok acil

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :) Kacıncı yıldan kalmaymıs o sunucu ? Su an bulabilecek durumda değilim hersey karmakarısık,biraz arastır illa ki vardır asp üzerine kurulu forumlarda...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    sabahtab beri googleye sormadıgım şy kalmadı googlenin mühendisleri artık bana ödül vercek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    plesk panelde web dizinlerine gir. $ifrelemek istediğin klasörün hemen solunda kalkan gibi bi$i olması lazım. ona tıklayarak $ifreleyebilirsin. cpanel kullanıyorum diyosan cpanel kullanmayalı 1-2 yıl oldu hatırlamıyorum :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    plesk panelde web dizinlerine gir. $ifrelemek istediğin klasörün hemen solunda kalkan gibi bi$i olması lazım. ona tıklayarak $ifreleyebilirsin. cpanel kullanıyorum diyosan cpanel kullanmayalı 1-2 yıl oldu hatırlamıyorum :/

@arkinfes

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Fikret bunu yazdı:

@arkinfes

dikkat etmemi$im :/ 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    onu bi cozebilsem tam süper olacak ama asp kodla yapılabildigine emini ama googlede arıyorum bulamıyorum yada nasıl arayacagımı bilmiyorum

Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 9