Asp Giriş Özelleştirmer ??
-
şimdi ben siteye girerken asp kodu ile yanlış soylamiyorum asp ile http://www.resimload.net//resimler/fd9eccf1eb8a9f2c01366f5c8d057633.jpg resmi büyütüp bakınız daha net anlaşılır
şincik diyeceksiniz ki bu asp ile olmaz permisosnlar ile olur oyle derseniz yanılırsınız bi tane mafia oyun scriptin de admin paneline girerken şifreyi aynı o şekil soruyordu mutlaka vardır google amcada bulamadım olmaması imansız olmasaydı o scriptde olmazdı şimdi o scripti bulamıyorum yardımm lütfen
-
1-) Sakin ol.
2-) Daha anlasılır açıkla.
CPanel veya Plesk'ten koyabilirsin,Plesk'te Şifreli Dizinler gibi bi bölüm olabilir,ordan koyarsın...
Eğer tek sayfa ise;kodlama istiyorsan bende ASP için Permission Access scripti vardı ama nerede bilemiyorum :/
Sen en iyisi dediğim gibi yap,panelden hallet...
-
1-) sakinim
2-) işte problem o hosting yonetim panelim hsparemi ne o permisons ozelligi yok
3-) o permisons scriptini bulsana bana cok acil
-
:) Kacıncı yıldan kalmaymıs o sunucu ? Su an bulabilecek durumda değilim hersey karmakarısık,biraz arastır illa ki vardır asp üzerine kurulu forumlarda...
-
sabahtab beri googleye sormadıgım şy kalmadı googlenin mühendisleri artık bana ödül vercek
-
plesk panelde web dizinlerine gir. $ifrelemek istediğin klasörün hemen solunda kalkan gibi bi$i olması lazım. ona tıklayarak $ifreleyebilirsin. cpanel kullanıyorum diyosan cpanel kullanmayalı 1-2 yıl oldu hatırlamıyorum :/
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
plesk panelde web dizinlerine gir. $ifrelemek istediğin klasörün hemen solunda kalkan gibi bi$i olması lazım. ona tıklayarak $ifreleyebilirsin. cpanel kullanıyorum diyosan cpanel kullanmayalı 1-2 yıl oldu hatırlamıyorum :/
-----------------------------@arkinfes
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------@arkinfes
-----------------------------dikkat etmemi$im :/
-
onu bi cozebilsem tam süper olacak ama asp kodla yapılabildigine emini ama googlede arıyorum bulamıyorum yada nasıl arayacagımı bilmiyorum