Asp İle Asp+ Arasındaki...
-
ASp ile ASp+ arasındaki fark ne bilen varmi?
-
ASP+ nedir ya?
aspX den mi bahsedion .NET le gelen? -
eğer aspx ile asp arasındaki farkı soruyorsan
asp html kodlarının arasına yerleştirilerek sunucu tarafında çalışan bir script dildir.
aspx de herhangi bir programlama dilinde
(ben vb dilini öneririm.) işleyecek kodların yazılarak. bir compiler yardımıyla derlenmesiye oluşan komut dosyalarıdır. asp ye göre daha güvenlidir. çünkü asp ile yazılmış bir forumu bu sitedeki program gibi birkaç programla telef edebilirsin ve kodlarını çalma ihtimalin var.
aspx ise derleyici ile hazırlandığı için kodlarını çalamıyorsunuz. gerçi onuda çalmanın yolu var: eğer işletim sistemin xp profesyonel ise vede .net framework yüklediysen derlenmiş olanların büyük bir kısmını tekrar açıp kod haline getirebilirsin.
-
çünkü asp ile yazılmış bir forumu bu sitedeki program gibi birkaç programla telef edebilirsin ve kodlarını çalma ihtimalin var.
diyorsun rundll unutmaki asp de ilk cıktıgında guvenlıydı ! aspx daha yayılmadı fazla anlayan yok ondan dolayı aspx yayıldıktan sonra senı gorurum unutma herseyde bir acık mutlaka vardır! -
asp+, asp.net ten önceki microsoft un çıkarmayı planladığı ASP Sürümü idi. formatı ASPX di gene. ama olmadı
nokta -
bu asp kodu çalma işi nasıl oluyo pek lamerımısı bi soru oldu ama sadece eğitim amaçlı yani
-
darkworld bunu yazdı:
-----------------------------
çünkü asp ile yazılmış bir forumu bu sitedeki program gibi birkaç programla telef edebilirsin ve kodlarını çalma ihtimalin var.
diyorsun rundll unutmaki asp de ilk cıktıgında guvenlıydı ! aspx daha yayılmadı fazla anlayan yok ondan dolayı aspx yayıldıktan sonra senı gorurum unutma herseyde bir acık mutlaka vardır!
-----------------------------
hiç bir dil mukkemmel değildir.(C# hariç
)
Toplam Hit: 2908 Toplam Mesaj: 6