Asp İle Adres Açmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Şimdi benim elimde 1 adet form var diyelim o forma yazdıgım bilgiyi

http://site.com/pagerak.asp?id=<%=Resquest.Form("domain")&> şeklinde yapıcam ama bu sefer site.com adresine yonlendircek ama ben site.com adresine yonlenmesin arkadan sayfaya bilgiyi yollasın istiyorum yane ssite.com/pagerank.asp?id=domain.com adresi acışmıcak arkadan kullanıcınn gormiyecegi şekilde bu sayfaya işlemi gonderecek nasıl yapabilirim ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    cURL kütüphanesini araştır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

hocam eğer toplist tarzı bişey yapıcaksan ;

ki sanırım öyle yapıyorsun mantığı çok basit gelen id ye ait kaydın giden kısmını +1 olarak artıracaksın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hiç görmesin dersen session ile gönder veriyi  sonra db  den ilgili veriyi çek sayfadan ilgili kayıta  redirect ilede yönlendir iş tamamdır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 916 Toplam Mesaj: 4