Asp İle Email Gönderimi (Godaddy)
-
muritler server godaddy. asp bir web sitesi için lazım bu mail olayı.
Sourn şu ki bir çok bileşeni denememe rağmen her seferinde hata aldım, bi çok kişi bu hataları almış ama nasıl çözmüşler çok fazla bilgi yok.
Godaddy kullanan Asp sitesi olan ve sorunsuzca mail gönderen arkadaşlar, hangi bileşeni kullanıyorsunuz ve hangi ayarları çekiyosunuz?
cdo ile gondermeye çalıştığımda cofiguration hatası alıyorum sürekli, sizin configuration'ınınz nasıl?
-
su linkte ornek bisiler var sanirim haci asp'den anlamam ama
http://nicole.cfwebtools.com/index.cfm/2008/2/1/Go-Daddy-ASP-CDONTs-form-mail-issue-CONTINUED
-
hacı persist mail bileşenii kullan ben sorunsuz hep onu kullanıyorum ayrıca nette persist ile ilgili çok döküman var
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı persist mail bileşenii kullan ben sorunsuz hep onu kullanıyorum ayrıca nette persist ile ilgili çok döküman var
-----------------------------abü kullandığın şeklini yazman münkün mü?:)
google ben de kullanıyorum ve her türlü şeyi denedim, sürekli hata alıyorum
-
buyur hocam en son yaptığım proje kodlarını veriyorum :)
alp bunu yazdı:
<table width="406" border="0"> <tr> <td width="58" height="37">Adınız</td> <td width="3">:</td> <td width="323"><input type="text" name="ad" /></td> </tr> <tr> <td height="40">Soyadınız</td> <td>:</td> <td><input type="text" name="soyad" /></td> </tr> <tr> <td height="40">Garanti</td> <td>:</td> <td>Evet <input type="checkbox" name="garanti" value="Evet" /> Hayır <input type="checkbox" name="garanti" value="Hayir" /></td> </tr> <tr> <td height="46">Marka</td> <td>:</td> <td><select size="1" name="marka"> <option selected="selected">Marka Seçiniz</option> <option>Dell</option> <option>HP</option> <option>ACER</option> <option>Casper</option> <option>Philips</option> </select></td> </tr> <tr> <td height="49">İlk Gelişi Mi?</td> <td>:</td> <td>Evet <input type="radio" value="Evet" checked="checked" name="ilkgelis" /> Hayır <input type="radio" name="ilkgelis" value="Hayir" /></td> </tr> <tr> <td height="176">Cihaz Problemi</td> <td>:</td> <td><textarea rows="10" name="problem" cols="70"></textarea></td> </tr> <tr> <td> </td> <td>:</td> <td><input type="submit" value="Mail Gönder" /></td> </tr> </table> </form> <% Dim MAIL, ad, soyad, garanti, marka, ilkgelis, problem ad = Request.Form("ad") soyad = Request.Form("soyad") garanti = Request.Form("garanti") marka = Request.Form("marka") ilkgelis = Request.Form("ilkgelis") problem = Request.Form("problem") Set MAIL = Server.CreateObject("Persits.MailSender") MAIL.Host = "webmail.kentbodrum.com" MAIL.From = "yunus@kentbodrum.com" MAIL.Username = "mailim@domainim.com" MAIL.Password = "mail şifresi" MAIL.FromName = "Yunus" MAIL.AddAddress "tufan@bilcell.net" MAIL.Subject = "mail Konusu" MAIL.IsHTML = True MAIL.Body = " Ad: "&ad&" <br> Soyadı: "&soyad&" <br> Garanti: "&garanti&" <br> Marka: "&marka&" <br> İlk Gelişmi: "&ilkgelis&" <br> Problem: "&problem&" " MAIL.Send set MAIL = nothing %>
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------abü kullandığın şeklini yazman münkün mü?:)
google ben de kullanıyorum ve her türlü şeyi denedim, sürekli hata alıyorum