Asp İle Host Yonetim ??
-
şimdi bnm bir vps var asp ile subdomain , ftp acount , mail acount , domain host vb.. işleri hangi kodlarla yapabilirim
-
warezde gezen bicok server yönetim scripti var hocam,onları ineleyerek yapabilirsin, onun haricinde windows 2003 server kurduktan sonra, iis i kurarken, server web administration sekmesinide enable et, ondan sonra iis e administration tabı gelir, bu microsoftun server yönetim paneli, bu panelin kodlarını inceleyerek bi cok işi yapabilirsin...
-
rene hocam sen olmasan hocam allah rağzı olsun bu arada bişey soram sana sen bi ara http://uye adı.taribat.com şeklinde yapmısdın sanal subdomainmi ne deniyodu ona onun hakkındada mkale bulamadım hane xx.asp?id=11 değilde xxx.domain.com seklinde nasıl yapabilirm cok soru soruyorum ama?
-
evet onu bende merak ediyorum :)
-
wildcard zart zurtla yapılıyor o ama windows hostta ben de beceremedim onu rene hoca şu işe bi açıklama getir lütfen aspcileri phpcilere karşı küçük emrah durumuna düşürme :D denemelerimde tek yapabildiğim dns ayarlarından *.siteadi.com adresini server ipsine yönlendirmek ve ns.siteadi.com adresinin düştüğü sayfaya script yazarak bişeyler yapabilmek olmuştu ama her zaman servera sahip olamayabiliyoruz bunun başka yöntemi var mı?
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5