Asp İle Host Yonetim ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi bnm bir vps var asp ile subdomain , ftp acount , mail acount , domain host vb.. işleri hangi kodlarla yapabilirim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    warezde gezen bicok server yönetim scripti var hocam,onları ineleyerek yapabilirsin, onun haricinde windows 2003 server kurduktan sonra, iis i kurarken, server web administration sekmesinide enable et, ondan sonra iis e administration tabı gelir, bu microsoftun server yönetim paneli, bu panelin kodlarını inceleyerek bi cok işi yapabilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    rene hocam sen olmasan hocam allah rağzı olsun bu arada bişey soram sana sen bi ara http://uye adı.taribat.com  şeklinde yapmısdın sanal subdomainmi ne deniyodu ona onun hakkındada mkale bulamadım hane xx.asp?id=11 değilde  xxx.domain.com  seklinde nasıl yapabilirm cok soru soruyorum ama?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

evet onu bende merak ediyorum :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    wildcard zart zurtla yapılıyor o ama windows hostta ben de beceremedim onu rene hoca şu işe bi açıklama getir lütfen aspcileri phpcilere karşı küçük emrah durumuna düşürme :D denemelerimde tek yapabildiğim dns ayarlarından *.siteadi.com adresini server ipsine yönlendirmek ve ns.siteadi.com adresinin düştüğü sayfaya script yazarak bişeyler yapabilmek olmuştu ama her zaman servera sahip olamayabiliyoruz bunun başka yöntemi var mı? 

:|
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5