Asp İle İp Ban
-
şimdi herkesin bildigi gibi iis ayarlarında bir yer var orda ipyi yazdıkmı o ip siteye giremiyor varsayılan web sitesi ozellikleri > ip adresi ve etkin alan adı sınırlamasından yazdıgımız ip adresi siteye girişi engelleniyor ben aspde bir kod sayesinde oraya otomatik ekletmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim Ama dikkatinizi çekerse dbye ipyi kaydet yok ip o db ise ban.asp ye gonder DEĞİL İİSDEKİ ip adresi ve etkin alan adı sınırlaması BOLUMUNE İPYİ OTO EKLESİN İSTİYORUM bide
-
yok mu ??
-
herhlade bir adam gib asp bilen kişi cıkmadı konuyu dün acdım hala cevap yok :(
-
:/ yapılabileceğini sanmıyorum. batch file çalıştırabilirsen msdos komutlarıyla bişeyler yapılabilir ki rene hocam artık çalıştırılamadığını söylüyordu.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
:/ yapılabileceğini sanmıyorum. batch file çalıştırabilirsen msdos komutlarıyla bişeyler yapılabilir ki rene hocam artık çalıştırılamadığını söylüyordu.
evet öle soluyo ama birtek tahribat çalıştırabiliyor onuda masaustunden yaoıyor -
aslında olur mu bilmiyorum dostan pek anlamam banlatacağın ipleri db ye veya txt ye kaydedip her yarım saatte bir zamanlanmış görevlerden batch file çalıştırıp banlatabilirsin :/ ne gerek varki ama bunca zahmete
-
şimdi gecenlerde tahribat ql enj filitresindeki bebek resmini gormek icin sql enj yapam dedim id kısmına ' koydum ve serverdan ip ban yedim işte onu istiyorum bende onun aynısı deil sadece ona ekleme istiyorum csscript.exe vardı ona komutları nasıl yollayabiliyoz ( vbscript kodları onda calsııtrılıodu onun sayesinde yapılabilir ama onun hakkında pek bilgim yom)
-
bu kadar kasmanın anlamı nedir ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
bu kadar kasmanın anlamı nedir ?
Hocam birşey istiyom sırf uygulamak amaclı değil öğreneyim ilerdede lazım olur diye hemen konuyu saptırıyonuz :( ayrıca ben kasmıyorum
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 9