Asp Ip Filtreleme Yardım ?
-
<%
Dim ip
ip = Request.ServerVariables("Remote_Addr")
if not ip = "sabitipno"
If Left(ip,2) > 77 And Left(ip,2) < 93 Then
response.write "Bu site türkiyeden ziyaretlere kapalıdır"
Else
End If
end if
%>Muridler burda sabitipno yeren yazan yer kendi ip im sadece bu ip nin giriş izni olucak ? ve türkiyeden giriş yasak olucak bunu nasıl yapabiliriz? yukarda örnek bişi yaptım ama calısmıyor.yardımlarınızı bekliyorum
-
senin ip 31.32.33.34 olsun
<%if Request.ServerVariables("Remote_Addr")<>"31.32.33.34" then response.write "Erişim Engellendi" : response.end : end if%>
bir tek ipye izin verdiğimiz için, ikinci bi kontrole zaten gerek yok, sen oraya yazdığın ipnin hangi ülkede olduğunu bil yeter...
-
rene hocam cvp için teşekkürler ama diğer kontrolü nasıl yapıcaz? tek ip ye izin veriyo ama yurtdısındakiler nasıl giricek? sana zahmet veriyoruz ama :)
-
<%if cint(left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"),2)) > 77 and cint( left(Request.ServerVariables("Remote_Addr"),2)) < 93 and Request.ServerVariables("Remote_Addr")<>"79.32.33.34" then response.write "Erişim Engellendi" : response.end : end if%>
yaz yannız dikkat ettiysen daha önceden 31 olan inin başını 79 yaptım akti taktirde hçi bir zaman girilmez siteye.
-
çok saol rene hocam eline sağlık
-
rene hocam bi sıkıntı çıktı ocağına düştük :) bulgaristanın da ip si 89 ile baslıyo girememişler şöyle bi örnek buldum bunu istediğim şekle çevirebilirmiyiz?
<%
dim strIP
if strIP = "" then strIP = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")
strIP = "XX.XXX.XX"
strUrl = "http://mobilust.net/whoisip/default.asp?ip=" & strIP & ""
dim objXmlHttp
set objXmlHttp = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP")
objXmlHttp.Open "GET", strUrl, false
objXmlHttp.Send
if InStr(objXmlHttp.ResponseText, "TURKEY") <> 0 then
Response.Write "Türkiyeden.."
else
Response.Write "Türkiyeden değil.."
end if
%>yukarıda eğer türkiyeden ise erişim engellendi değilse girsin siteye o şekilde olmasını istiyorum..öyle yapma şansımız varmı?
-
up?