Asp Mysql Destekli Host Arıyoruz
-
Selamlar hojam Asp mysql destekli host arıyoruz, server kiralama seçeneklerini de düşünebiliriz, lokasyon olarak türkiye tercihimiz ama yurt dışı da olabilir, şirketin en az 6 yıl deneyimli ve anonim şirket statüsünde olmasını ve türkçe destek vermesini tercih ederiz, ilgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
-
Düzenleme: Vazgeçtim, alma o adi firmadan :@
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
www.niobeweb.net
-----------------------------burası hangi müridin, zaten başka bir yer bulamazsam burasıyla anlaşacağım.
-
Hiçbir müridin değil, sadece söyliyim dedim firmayı :)
Fakat vazgeçtim. Sakın ama sakın buradan alma :)
Hayatımda böyle şerefsiz bir firma görmedim ben. Adamların binlerce referansı olmasına rağmen, ne verdikleri hizmet ne de destekleri güzel. Onlardan hosting aldığıma bin pişman oldum. Bir daha da alırsam... Dün sistemi webe attım, bilgisayarda düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen webde çalışmadı. Sabah 4.30a kadar uğraştım. Yaklaşık 11 saat. Siteyi yaptığım adam da bekliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Farklı farklı hatalar verip duruyor.
Zaten bir panelleri var, Allah belasını versin o panelin :)
CentraWeb Panel :|
Ne klasörlere yazma izni var, ne de başka bir şey... Her neyse yeni bir konu açiyim, ne yapacağım hakkında çözüm gelir belki !
-
hajılar hojalar tariqatin ulema kesimi konuyu hortlatıyorum, asp mysql destekli yerli firma arıyorum.