Asp Öğrenmek İstiyorum
-
Arkadaşlar çok boş zamanım var oturup asp öğrenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlara ; nerden başlamalıyım negibi yollar izlemeliyim
hangi kaynaktan öğrenmeliyim yardımcı olursanız.
-
Up
-
php diyolar ama hepsinden önce html gerekiyor sanırsam
bende htmlye başladım :)
-
hocam oturup asp öğrenmek diye bi iş olmaz, zaten öğrenilcek bişeyi yok, önemli olan uygulama geliştirebilmen, uygulama geliştirdikçe öğrenirsin, aklında projelerin varsa bi plan yap başla, ihtiyacın olan yerleri araştıra araştıra bu şekilde daha kolay öğrenirsin, diğer türlü iki yıl sonra asp falan kalmaz unutursun :D
-
Kariyervideo.com
ve
egitimofis.com da bulunan görsel dersler önerilir...
-
Arkadaşım en iyi kaynak senin için
Webhocam.net Görüntülü Dersler Olacaktır.Gayet iyi anlatılıyor Orada HTML'de var bence ondan başla
<b> Selamlar :=) </b> -
bende kurcalıya kurcalıya boza boza öğrenmeye çalışıyorum
-
konuyu takipteym. ben de aynı drumdayım bişiler örenmek istiyorum zaman çk
-
ilk önce html öğren eğer biliyosan asp yada php öğren ama bence php öğren ayırman gereken iki şey var asp yada php site tasarım için değil site programlama için kullanılır bunu çok iyi ayır istersen pm at anlatıyım ikisinin farkını çünkü ben çok çekmiştim kaynak zor bulunuyo
-
php nin daha esnek bi dil olduğu iddia ediliyor bu konuyu araştırıp bunların dışında da olabilecek web dillerinin olanaklarına baksan harcadığın zaman daha verimli olur diye düşünüyorum ama hepsinden önce html taglarını yavaş yavaş öğren kaynak kodunu didiklemen senin için iyi olur
-
Kitap gibi bişi buldum ondan çalışıyorum isteyen içn upload ettim
http://rapidshare.com/files/136745475/ASP.doc.html
Toplam Hit: 2481 Toplam Mesaj: 11