Asp Online Uyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/online.asp  gibi yapmak istiyorum ama nasıl yapcam çakamadım bir türlü

ve şimdi forum sistemi kodladım nvarchar(4000) yapdım konu adlı stunu 4000 karakterden fazla girince hata verio nvarchar(MAX) yapıncada konu acılıo ama konu okunurken mesaj çıkmıo onu nasıl yapcam anladım bide

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/online.asp gibi yapmak istiyorum ama nasıl yapcam çakamadım bir türlü

ve şimdi forum sistemi kodladım nvarchar(4000) yapdım konu adlı stunu 4000 karakterden fazla girince hata verio nvarchar(MAX) yapıncada konu acılıo ama konu okunurken mesaj çıkmıo onu nasıl yapcam anladım bide

üyelerin oldugu tabloya bi alan ekle tarih adında. üye herhangi bi sayfaya girince o anki tarih-saati o alana yazsın. online sayfasında ise örnegin 10dk fark koy. yani üyenin tarih alanındaki zaman ile gerçek zaman arasında 10dk dan az bi süre varsa online olarak kabul et.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    saol hocam veritabanındaki sorunu nasıl cozcem veritabanı microsoft sql 2005

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    tşkkrler bende soracaktım php de nası yapacaz acem?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    sistem gene aynı sekılde.. o asp ile kodlucak sen php ile tek fark o.. işleyiş gene aynı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    saol hocam veritabanındaki sorunu nasıl cozcem veritabanı microsoft sql 2005

alan veri tipini text yap. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 6