Asp Parasıyla Script Yazacak Arkadaş
-
merhaba arkadaşlar.
Bana bir tane bilgi yarışmas scripti lazım.www.turkaport.com/bilgiyarismasi bu adresdekinin özellikleri olacak.illada asp-flas olması şart değil sadece asp de olur.fakat burdaki gibi güzel olacak.artı bir ka. ufak fonksiyon ben söyliyecem.
ücret 150 ila 200 ytl arasında
yada ben sitedeki scripti sana bulurum diyenede 100 ytl veririm.
ozcelik_y@hotmail.com msn den irtibata gecebilirsiniz.
-
http://www.turkaport.com/yarisma_satinal.asp
madem 200ytl verecen sitesinden alsana nie yazdırıyon aynı fiyat
-
heves kirmamak lazim yardimci olabilirmisiniz olamazmisiniz diye sormus arkadasimiz. dmi ? :)
-
floxy herşeyi çok bilmek .ok yorum yapmak güzel ama neden diye düşünmüyon demii.adam 200 ytl ye satıyoda bi sor bakayım adam flash lı bölümün fla sı veriyomu.vermiyoki ondan soruyom dimi yapabilen varmı diye.
ben adamlarla görüştüm adamların elinde fla yokmuş.yani flashlı bölümde bir sorun çıkca düzeltme ayrı bir dert.
umarım anlatabilmişimdir kendimi.eğer yapabilcek arkadaş varsa benimle irtibata girerse sevinirim.
-
demonship bunu yazdı:
-----------------------------floxy herşeyi çok bilmek .ok yorum yapmak güzel ama neden diye düşünmüyon demii.adam 200 ytl ye satıyoda bi sor bakayım adam flash lı bölümün fla sı veriyomu.vermiyoki ondan soruyom dimi yapabilen varmı diye.
ben adamlarla görüştüm adamların elinde fla yokmuş.yani flashlı bölümde bir sorun çıkca düzeltme ayrı bir dert.
umarım anlatabilmişimdir kendimi.eğer yapabilcek arkadaş varsa benimle irtibata girerse sevinirim.
-----------------------------
öncelikle floxy değil foxxly
çok bilmek sorun değil senin bu sorunlarını ilk msjında yani konunda belirtmen lazımdı.
neden diye düşündüğüm için sana o yorumu yaptım ,
umarım anlatabilmişimdir.
bu arada r10.net ten rainmarks var o yapıyor asp ile herşeyi onu bulursan sana yardımcı olabilir.
-
Para lazım da zaman yok 4 tane vize 1 tane proje var. Yoksa hallederdik.
-
valla ne zaman müsait olursan bir mail at bana da haberleşelim bu ara bende ara verdim çünkü benimde sınavlarımvar. ozcelik_y@hotmail.com haberleşelim...