Asp Portali
-
Acaba hangi ASp portali domaindx.com veya birbaska ucretsiz sunucularda calisiyor...
-
testo bunu yazdı:
If you want, I can help with Portlet technology on Java - you can easily develop portals using it -
abi bu kadar kasılacak bise yok sonucta dreamweaver ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calıs cok daha kalıcı olur sadece bir tavsiye
-
flawless_victory bunu yazdı:
abi bu kadar kasılacak bise yok sonucta dreamweaver ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calıs cok daha kalıcı olur sadece bir tavsiye
şimdi daha kalıcı olur olayı doğru ama dreamweaver ve access editördür ve hiçbir coder editör kullanmaz.[benim tanıdığım saygın olanları] kodlar tam oturmaz ve kafana girmez.
-
fuzuLi bunu yazdý:
flawless_victory bunu yazdý:
abi bu kadar kasýlacak bise yok sonucta dreamweaver ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calýs cok daha kalýcý olur sadece bir tavsiye
þimdi daha kalýcý olur olayý doðru ama dreamweaver ve access editördür ve hiçbir coder editör kullanmaz.[benim tanýdýðým saygýn olanlarý] kodlar tam oturmaz ve kafana girmez.
ama editor kod biliyosa ve ihtiyaci yoksa neden gozlerine yazik etsinki milyonlarca site sadece kodlarla yapilmiyo microsoft frontpage kolay ve guzel bi yontem.. evet webmasterim kod biliyorum ama ne gerek var kendimi yormama