Asp Portali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jazzer
    jazzer's avatar
    Erkek
    Acaba hangi ASp portali domaindx.com veya birbaska ucretsiz sunucularda calisiyor...

Çok küçük bir başarı çok büyük bir plandan daha iyidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cassius
    cassius's avatar
    Erkek
    testo bunu yazdı:

If you want, I can help with Portlet technology on Java - you can easily develop portals using it

Bizde anaya küfür edilmez Hoca!!!!! Küfür edenide bizden saymayız zaten.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flawless_victory
    flawless_victory's avatar
    Erkek
    abi bu kadar kasılacak bise yok sonucta  dreamweaver  ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calıs cok daha kalıcı olur sadece bir tavsiye

CODER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuzuLi
    fuzuLi's avatar
    Erkek

flawless_victory bunu yazdı:

abi bu kadar kasılacak bise yok sonucta  dreamweaver  ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calıs cok daha kalıcı olur sadece bir tavsiye

şimdi daha kalıcı olur olayı doğru ama dreamweaver ve access editördür ve hiçbir coder editör kullanmaz.[benim tanıdığım saygın olanları] kodlar tam oturmaz ve kafana girmez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khm2005
    khm2005's avatar
    Erkek
    fuzuLi bunu yazdý:

flawless_victory bunu yazdý:

abi bu kadar kasýlacak bise yok sonucta  dreamweaver  ve access kullanarak bütün asp yi ögrenebilirsin ama benden sana bir tavsiye kesinlikle kendin ögrenmeye calýs cok daha kalýcý olur sadece bir tavsiye

þimdi daha kalýcý olur olayý doðru ama dreamweaver ve access editördür ve hiçbir coder editör kullanmaz.[benim tanýdýðým saygýn olanlarý] kodlar tam oturmaz ve kafana girmez.

ama editor kod biliyosa ve ihtiyaci yoksa neden gozlerine yazik etsinki milyonlarca site sadece kodlarla yapilmiyo microsoft frontpage kolay ve guzel bi yontem.. evet webmasterim kod biliyorum ama ne gerek var kendimi yormama
Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 5