Asp Resim Upload Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yaptığım resim upload scriptinde facebooktaki gibi çoklu resim seçerek yükleme yapamıyorum. Çoklu resim seçerek yükleme yapan yaptıran yada elinde örnek olan arkadaşımız varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim iyi çalışmalar...

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Gogul emmi sağolsun direk script verdi bana :D Kodları inceleyip kendine göre ayarlayabilirsin. Yok yapamam dersen buraya detaylıca yazarsın vizeler bitince mutlaka yardım ederim hocam :)

http://aspuploader.com/download.html

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Gogul emmi sağolsun direk script verdi bana :D Kodları inceleyip kendine göre ayarlayabilirsin. Yok yapamam dersen buraya detaylıca yazarsın vizeler bitince mutlaka yardım ederim hocam :)

http://aspuploader.com/download.html

Teşekkürler çok güzel Ama lisansli. Kirilmasi lazim 

Lisanslısı var mı yada benzeri iyi çalışmalar 

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Telde olmasam imkanım da olsa en güzelinden yazardım bitane de işte.

Aklıma gelen multi dosya adresi al bir döngüyle tek tek kaydettir?

Yalnız aspde kalan yüzde falan gösteremezsin

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Telde olmasam imkanım da olsa en güzelinden yazardım bitane de işte.

Aklıma gelen multi dosya adresi al bir döngüyle tek tek kaydettir?

Yalnız aspde kalan yüzde falan gösteremezsin

zaten öyle yapıyorum. benim istediğim tek eferde resimleri seçip yükletmek yükleneceği yeri belirlemek. ve isimledirmek. 

turkcell tarafından 22/Nis/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yardım edermisiniz asp multi picture uploader scriptin fullunu bulmamda yada crackini

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam bide şuna bakarmısın belki aradığın şey değildir ama bak yinede :D İnceleme fırsatım malesef yok arkadaşlara sorup gelen cevapları sana yazıyorum burdan :) Malum vizeler :D

https://forum.ceviz.net/attachments/asp/12142d1360362626-asp-coklu-resim-upload-flashuploadrar

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 7