ASP Script Sorunu
-
Ben asp script indirdim ama
Kuruluma başlamadan önce, includes klasörüne ve db klasörü içerisindeki tüm dosyalara yazma izni vermeniz gerekmektedir. Aksi halde sistem çalışmayacaktır. (PWS"de buna gerek yoktur).
yukarıdaki gibi includes dosyasına nasıl yazma ıznı vercem siz belki garip gelebilir ama asp ye yeni baslıyorum da :) -
selam sen büyük bir ihtimalle asp nukeyi veya culub nukeyi indirdin internetten bunlar zaten vbs tabanlı öalışıyo ve benim bildiğim kadarıyla hiç bir free server bunları desteklemiyo bunları kullanacağına front pagede html sayfaları yap ve bunlara forum falan ekle yani kendi portalını oluştur
al domaindlx.comdan bi adres hiç uğraşma herşey serbest yazmaya izin neymişki
kolay gelsin
-
Kullanılan dosya salt okunur olabilir.Bu yuzden yazmaya karşı korumalıdır.Dosyaya sağ tıklayıp ayarlarından gerekli ayarları çek.
-
Merhaba SoLiS;
Sanal Database veri yolu dediğimiz sorunlardan biri ile karşı karşıya kalmışsın.
Bugun için yapman gereken "db" yada "database" klasörünün CHMOD ayarlarını değiştirmek.
Yani database klasörüne yazılım izni vermek. Bu senin elinde olan bir şey değil. (Eğer server sahibi değilsen) Genelde hostlarda bulunan yazılım izni verilen db klasörlerine databaselerini yöneltmelisin. Aksi halde hosting firmasına mail atarak yazılım izni vermek istediğin klasörünün ismini vermen yeterli olacaktır.
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 4