folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Scripte Mdb Açarken Hata Alıyom

Asp Scripte Mdb Açarken Hata Alıyom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

arkadaşlar bende şimdi bir tane asp script var.onun veritabı klsörüne giriyom.db ler var onlara tıklıyom access açılıyoo ama bana hata veriyoo..
     hata şöyle
    siz ve başka bir kullanıcı Micros.... access... devam ediyoo işte beklenmedik bir hata oluştu diyor.

onarılmasını istiyormusunuz diyor.
    onar diyorum.tanınmayan db felan diyoo onarılmadı diyor.
    bunu nasul düzeltecem arkadaşlar.

Nasıla öğrencen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojam yazma yetkisi verdinmi o dosyaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    o hatayı veriyorsa db bir başka uygulama tarafından kullanılıyordur salt okunur şekilde açabilirsin anca birde db nin bozulmuş olasılığı yüksek veri tabanı işlemlerinden veritabanını sıkıştır ve onat işlemini yapmayı bir dene

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    sıkıştırma proğramı vardı acces için bi bakayım varsa yolayayım sıkıştır ve onar o proğramla düzelir %90 ama tabi proğramı nereye koydum bulmam lazım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    abü ayrı bir programa gerek yok access programının içinde var zaten o olay ?

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mdb leri onar. Denildiği gibi. Olmuyorsa güvenli kipte aç makinayı başka bir db oluşturup diğerine kopyala yapıştır.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    access deilde http://www.alexnolan.net/software/MDBPlus.exe MDBPlus bununla aç db'ni.. bende bazen access'te sorunlar yasıyorum ..

Yetim düşler bekçisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

Ya yapamadım yine.Şöyle anlatayım.Şimdi bir tane script var onun adam almış kendi hostuna upload etmiş.siteye giriyom tıkır tıkır çalışıyoo.bende adam ftp şifresini öğrendim ve ftp sine girdim.bu scripti aldım komple kopyaladım..zaten ftp bir tek bu script var.sonra aldığım dosyaları aynı şekilde hiç bozmadan. onun serverından bir tane hesap açtım kendime(somee.com) aynı şekilde dosyaları hiç bir şeyi değiştirmeden yükledim.Siteye giriyom.Script bazı yerleri bozuk.mdb leri bilgisayarımda açmaya çalışıyom o hatayı alıyom.Benim anlamadığım adamın hostunda çalışıyoda benim hostumda neden çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.Birde aynı dosyaları yükledim benim grafikler bozuk çıkıyor.kafayı yiyecem anlamadım gitti. bunun sebebi nedir nasıl çözerim...

birde şimdi dikkatimi çekti.somee.com sitesi üzerinden file managere giriyom mdb olduğu klasör şöyle

uyeler.mdb

uyeler.ldb

reklam.mdb

reklam.ldb

bu ldb ne iş oluyor şimdi dikkatimi .ekti. her mdb nin birde 1kb ldb si var.

Nasıla öğrencen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yardımınızı bekliyom.nasıl çözecez bu mdb sorununu

Nasıla öğrencen
Toplam Hit: 1333 Toplam Mesaj: 9