Asp Scripte Mdb Açarken Hata Alıyom
-
arkadaşlar bende şimdi bir tane asp script var.onun veritabı klsörüne giriyom.db ler var onlara tıklıyom access açılıyoo ama bana hata veriyoo..
hata şöyle
siz ve başka bir kullanıcı Micros.... access... devam ediyoo işte beklenmedik bir hata oluştu diyor.onarılmasını istiyormusunuz diyor.
onar diyorum.tanınmayan db felan diyoo onarılmadı diyor.
bunu nasul düzeltecem arkadaşlar. -
hojam yazma yetkisi verdinmi o dosyaya
-
o hatayı veriyorsa db bir başka uygulama tarafından kullanılıyordur salt okunur şekilde açabilirsin anca birde db nin bozulmuş olasılığı yüksek veri tabanı işlemlerinden veritabanını sıkıştır ve onat işlemini yapmayı bir dene
-
sıkıştırma proğramı vardı acces için bi bakayım varsa yolayayım sıkıştır ve onar o proğramla düzelir %90 ama tabi proğramı nereye koydum bulmam lazım :D
-
abü ayrı bir programa gerek yok access programının içinde var zaten o olay ?
-
mdb leri onar. Denildiği gibi. Olmuyorsa güvenli kipte aç makinayı başka bir db oluşturup diğerine kopyala yapıştır.
-
access deilde http://www.alexnolan.net/software/MDBPlus.exe MDBPlus bununla aç db'ni.. bende bazen access'te sorunlar yasıyorum ..
-
Ya yapamadım yine.Şöyle anlatayım.Şimdi bir tane script var onun adam almış kendi hostuna upload etmiş.siteye giriyom tıkır tıkır çalışıyoo.bende adam ftp şifresini öğrendim ve ftp sine girdim.bu scripti aldım komple kopyaladım..zaten ftp bir tek bu script var.sonra aldığım dosyaları aynı şekilde hiç bozmadan. onun serverından bir tane hesap açtım kendime(somee.com) aynı şekilde dosyaları hiç bir şeyi değiştirmeden yükledim.Siteye giriyom.Script bazı yerleri bozuk.mdb leri bilgisayarımda açmaya çalışıyom o hatayı alıyom.Benim anlamadığım adamın hostunda çalışıyoda benim hostumda neden çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.Birde aynı dosyaları yükledim benim grafikler bozuk çıkıyor.kafayı yiyecem anlamadım gitti. bunun sebebi nedir nasıl çözerim...
birde şimdi dikkatimi çekti.somee.com sitesi üzerinden file managere giriyom mdb olduğu klasör şöyle
uyeler.mdb
uyeler.ldb
reklam.mdb
reklam.ldb
bu ldb ne iş oluyor şimdi dikkatimi .ekti. her mdb nin birde 1kb ldb si var.
-
arkadaşlar yardımınızı bekliyom.nasıl çözecez bu mdb sorununu