Asp Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tracker
    tracker's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar ben php ile ugraşıyorum asp site yapanlarınız bilirlerdir asp sitelere denyo ile gocertme operasyonu ne kadar başarılı olur_? bide denyo lounch bu programın heryerde guvenlik onlemleri alınmış acık bulma konusunda pek fazla bilgim yok bana yardımcı olacak biri varmı burda buyuk bir saldırı yapabilmek icin ne gerekli_? diyeceksiniz cok bilgi hangi yonde_?

beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralkayra
    kralkayra's avatar
    Erkek
    yuzde yuz başari :D aspler daha çook yiyor denyoyu :) emin ol buna :D

herkez karanliktan korkar ama en karanliklar en güzel yerlerdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    denendı ve admının tozdugu forumlar kontrol edıldı ve admının denyoyla mdb sının sısırıldıgınden sıkayet edıldıgı goruldu ve kensdısıne sayfalara aynı ıple baglanmayı engelleyecek bır kod varsa kullanması tavsıye edıldı(ben tavsıye etmedım,boyle bır kodu duymadım)

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    one_step_closer
    one_step_closer's avatar
    Erkek
    asp php form olsun açık olsun yeterki ya database kafayı yer ya göçer site =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    harbi yaa bende asp veya php falam farketmez serverla alakalı bişi sanıorm ama yanılıoda olabilirim tabe..

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMega
    NuMega's avatar
    Erkek
    ASP veya php ne olursa fark etmez, her önlem bile varsa genede denyo ile siteyi indirirsin yeterki sitede aramtma linki olsun , ve tavsiyem 3 veya 4 kisi birden saldirisaniz oooohhh birak siteyi tum host gider anim alah (abartmadim dimi)

Saygılar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

denendı ve admının tozdugu forumlar kontrol edıldı ve admının denyoyla mdb sının sısırıldıgınden sıkayet edıldıgı goruldu ve kensdısıne sayfalara aynı ıple baglanmayı engelleyecek bır kod varsa kullanması tavsıye edıldı(ben tavsıye etmedım,boyle bır kodu duymadım)

---------------

hehe =) 

bassinyourface
Toplam Hit: 12573 Toplam Mesaj: 7