Asp Tablo Adları
-
ingilizce tablo adları lazım aklınızda ne kadar varsa yazabilirmsiiniz
news members tbladmin tbluser falan filan
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------ingilizce tablo adları lazım aklınızda ne kadar varsa yazabilirmsiiniz
-----------------------------Hayırdır dostum gömü mü buldun? Yok yok sen yabancı bir siteyi hacklemek istiyorsun dimi :). Şaka bir yana portal felan mı yazacaksın? Eğer yazacaksan Türkçe yap gitsin.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
syklops bunu yazdı:
-----------------------------ingilizce tablo adları lazım aklınızda ne kadar varsa yazabilirmsiiniz
-----------------------------Hayırdır dostum gömü mü buldun? Yok yok sen yabancı bir siteyi hacklemek istiyorsun dimi :). Şaka bir yana portal felan mı yazacaksın? Eğer yazacaksan Türkçe yap gitsin.
sql enjeksiyona bakıyomda denemedigim isim kalmadı belki sizler bilirsiniz diye yazdım :P -
adam illaki herkesin bilebileceği bişey koycak mı yani (: ya asddasdasd birine diğerine de dsasddasda koyduysa :) ölme eşşeğim ölme :D
sonuçta buda bi güvenlik meselesi :)
-
site kurdworld.com sql var yapan varsa helal olsun
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------adam illaki herkesin bilebileceği bişey koycak mı yani (: ya asddasdasd birine diğerine de dsasddasda koyduysa :) ölme eşşeğim ölme :D
-----------------------------harıbi la adam asdasdasd yazdıysa nolcak ? ölme eşşeğim ava gidelim :D
şuda var http://www.kurdsportal.com :/
-
JordanoR bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------adam illaki herkesin bilebileceği bişey koycak mı yani (: ya asddasdasd birine diğerine de dsasddasda koyduysa :) ölme eşşeğim ölme :D
-----------------------------harıbi la adam asdasdasd yazdıysa nolcak ? ölme eşşeğim ava gidelim :D
şuda var http://www.kurdsportal.com :/
-----------------------------telekom bunları kapatsaya
-
işleri var
youtube kapatıyorlar.