Asp Timer Hakkında
-
asp ile botlu bi site yapıcam fakat botlarım istediğim saatte calısmasını istiyorum bi çıkar yol bulamadım acaba bunu asp ile nasıl yapabilirim
-
o işi ben çok aradım aspde olmuyor plesk yardımıyla olabilir
sayfa çağırılmadan işlemiyor yani
-
o zaman küçük bi exe yardımıyla belli aralıklarda web sitenin belli bir sayfasını çalıştırmasını sağlasan?
o zaman istediğin kod istediğin zaman çalışmış olur
-
plesk den nasıl yapıcaz bi fikrin var mı
-
canafar bunu yazdı:
-----------------------------
zamanlanmış görevler var. schedule task. onunla istediğin saatte çağırabilirsin ama sayfada şifre falan olmasın erişilebilir sayfa olsun -
tolgasen bunu yazdı:
canafar bunu yazdı:
zamanlanmış görevler var. schedule task. onunla istediğin saatte çağırabilirsin ama sayfada şifre falan olmasın erişilebilir sayfa olsun
-----------------------------çok sağol asp harici bi dille yapabilirmiyiz vps kullanıyorum exe ile filan yada ne bilim ajax php...
-
sayfayı çağırmadan çalşmasını bende çok aradım ama bi sonuca varamadım. ajax timer kontrolü ile olabilir dediler ben denedim ama yapamadım. phpde vbulletinde yapmışlar o özelliği yapmak istedim ama olmadı. eğer vpsin varsa küçük bir execikle belirli zamanlarda exe içinde çağırabilirsin. bulursan banada söyle :)
-
düzenli aralıklarla sayfayı cağıracaksın hocam bi exe vs yardımı ile, wgetle aspyide cekebilirsin...