Asp Ve Dll Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    şimcilk şöyle bişey var ben site yapıcam ama kimsenin içeriğini değiştirmemesini istiyorum başlıkta olduğu gibi site asp ile kodlanacak ftp erişimi olacak kişilerin ama kodları değiştiremesinler istiyorum daha doğrusu yayılmasını istemiyorum.
    dll şeklinde olabilirmi veya dll ile yapılabilirmi mesela dll nin içine www.bilmemne.com ise çalış değilse çalışma gibi bir mantık yerleştirebilirmiyim nasıl yaparım ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    asp sitelerde zaten kullanılar asp kodlarına ulaşamaz sadece hosting firman ulaşabilir.Yani kullanıcılar değişikli yapamaz.
    Yinede istiyorsa microsoftun asp için geliştirdiği "MS Script Encoder" diye bir program mevcut ama çözüm değil.(hosting firmasını çalmasına karşı)
    En iyi çözüm .net platformunda aspx yazman.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    hostunu iyi biyerden alırsan böyle sorunlar yaşamassın güvenilir biyerden alman gerekir

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hosting sorun değil fakat kullanıcıya ftp sini verince işler biraz boka sarıyor :)
    yani adamda ftp olsada kodlara ulaşabilsin ama dll yi görünce tırsın biraz amaç o zaten.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    istersen subdomain de alabilirsin ozaman sorun yaşmassın heralde

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Asp kodları zaten yapı olarak normak userlar tarafından görülmeyen kodlardır.Sen tahribat ın asp kodlamasını göremiyorsun örneğin.

.dll gibi bir mantık anlatmak istediğin olayla uyumlu değil.
    ayrıca neden normal bir usera ftp yi veriyorsun onuda anlamadım?

Büyük hosting firmanlarında bu tarz sorunlar yaşanmaz.Örneğin ev1 ile çalışıyorsan ve adamlar sana mp3 yasak dedilerse tutupta senin inetput dan klasörüne dalmazlar. Basit bir scanner mantığıyla nasılki sen pc den bul yapıp siliyorsun aynı şekilde siler.

Yani anlatmak istediğim güvenli bir firma ile problem yaşamazsın.Ama illede kasacam ben hin kumaşı kodlar yazdım diyorsan bir dedicate sunucu al olsun bitsin :P

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    paylaşım için bir pubs yapacaksan tutupta kendi sitenide onun içine atmayacaksın.Onu panelden halledersin.

c panelde klasörle ilgili bir yerde.
    pleks te ftp
    helm paneli hatırlamıyorum a.q :P

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    googleda aratırsan asp2dll diye ücretli bir program var bu program sayesinde kodlarını dllden çağırabilirsin adam kodları ellerse kodlar çalışmaz bu sayede kodları çalsa bile senin copyright hakkın yine kalır .. ama bence sen yinede verme ftpyi..

http://www.google.com/search?hl=tr&q=asp2dll&btnG=Ara&lr=lang_tr

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hocam çok sagolasın ben bi bakayım buna çok sagol çok yardımcı oldun.

abi dll illaki lazım biri kalkıpta elimize vermesi iyi değildir :D
    no opensource :D

Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 9