ASP Web Hosting Anlaşması
-
Hayırlı ramazanlar müridler.
Bazılarınız belki bilir ücretsiz asp hazır portal yapma çabası içindeyim. Çünkü asp.net ve php coderleri ile ufak bir sürtüşmem oldu iş inada bindi :) Bu uzun konu boşverin :)
İnşallah 3-4 güne ilk sürümü çıkartıyorum.
Ancak kullanıcıların sorun yaşamamasını istiyorum. Çünkü bugüne kadar yapılan klasik portallardan farklı ihtiyaçlara gereksinimi var.
Bu ihtiyaçlara karşılık verecek arıza çıkartmayacak ve biraz da ekonomik olarak imkan sağlacak bir müridle anlaşma yapmak istiyorum.
Anlaşma şöyle; iyibu!Portalı kullanabilmek için şu şu özelliklere ihtiyacınız var bunu en iyi şekilde şu firmadan sağlayabilirsiniz şeklinde referans vereceğim.
Arkadaş da güzellik yapıp iyibu!Portal kuracak kullanıcıya gerekli imkanları sağlayan hosting verecek. Burada önemli olan dediğim gibi altta belirteceğim özelliklerin sağlanması ve maaliyet. Öyle bir güzellik yapacak mürid beni çok memnun edecek.
Gereken özellikler şöyle;
Özel Hata Sayfaları Düzenleme
Özel Uygulama Havuzu
Mysql
Evet yalnızca bukadar :) Şuana kadarki diğer firmalarda gözlemlediğim tek arıza özel uygulama havuzu. Bunun için destek personeliyle iletişime geçip konuşuyoruz öyle açtırıyoruz. Kullanıcı bununla uğraşmasın diyorum. Ve tabi bir de maaliyet var 20 TL'lik bir hosting yetecekken bu önde giden(!) kazıkçı firmalar enaz 20$'a filan yaptırıyor. Diğerlerine de güven olmuyor zaten.
İlgilenen arkadaş burdan yazarsa pm atarsa ben de dönüş yaparım.
-
Az önce 1-2 firmayla görüştüm 50-60 TL gibi bir fiyat çekiyorlar hem de yalnızca hosting paketine yuh dedim ya. Konu up olsun herkes görsün. Eminim birisi mutlaka yardımcı olacaktır.
-
konu güncel