folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asp Yada Php Yi Bilmemmi Lazım

Asp Yada Php Yi Bilmemmi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    ya abilerim ben forum açıcam illla asp yada php bilmek şartmı site profosyonel olcak:)

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    plssssssssssssssssss

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    hazır forumlarda kullanabilirsin (PhpBB2 gibi) ama güvenlik açısından sorun yaşarsın.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Gerenky yok tema atarsın kurarsın bide en önemli güncellemesini öğren bi kaç eklenti gerisi allah kerim ben php asp bilmeden açtım bilmene gerek yok hacı :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bela
    Bela's avatar
    Erkek

Profesyonel olucaksa bilmek zorundasınız , Ben ASP tercih ederim ama php de bilmek zorundasın  php sart !!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    herzaman asp hajı... bak smf 1.1.3 te açık yok dediler ahanda nah gibi şimdi kendileri buldular açığı  .. fakat söylemiyorlar ne olduğunu o ayrı konuda. 1.1.4 ünü falan çıkarmışlar.. neyse php kullanan adamı daima ben kurbanlık koyun gibi görürürüm. ne zaman açık çıkacak diye düşünüp duruyorlar kara kara

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 804 Toplam Mesaj: 6